
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
INGREDIENTAI:
6 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | citrinos |
8 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
800 gramų | krevetės be kevalo (tigrinės, virtos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtos krevetės sumaišomos su susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiama citrina ir užpilamas aliejus. Pamarinuojama apie 30-45 min. Tuomet krevetės verčiamos į keptuvę ir 5 min. patroškinamos maišant. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Pomidorų mėsainis
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Baltoji trobelė
-
Vištos spurgos
-
Vėrinukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Dešriukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Skrudintos alyvuogės
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Duona su įdaru
-
Fondiu iš moliūgo
-
Keptos krevetės
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
6 skiltelės -
Citrinos,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Krevetės be kevalo, tigrinės, virtos,
800 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos krevetės sumaišomos su susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiama citrina ir užpilamas aliejus. Pamarinuojama apie 30-45 min. Tuomet krevetės verčiamos į keptuvę ir 5 min. patroškinamos maišant. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
as
2014-08-02 19:09
kam naudoti virtas?? daug skaniau nevirtos,bent jau panasiai gaminam Ispanijos :)
-
ddd
2014-07-11 16:29
Kad foto ne tos krevetes,joms toli dar iki dydziuju tigriniu:))
-
ela
2010-12-26 14:51
Skanu vyras dievina!:)aciu uz recepta :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...