Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
INGREDIENTAI:
| 6 skiltelės | česnakas |
| 1 vienetas | citrinos |
| 8 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 800 gramų | krevetės be kevalo (tigrinės, virtos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtos krevetės sumaišomos su susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiama citrina ir užpilamas aliejus. Pamarinuojama apie 30-45 min. Tuomet krevetės verčiamos į keptuvę ir 5 min. patroškinamos maišant. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Marinuota skumbrė
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Tradicinė silkė
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Traškus migdolų užkandis
-
Zombių akytės
-
Vištiena drebučiuose
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Vaisių vėrinukai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Sumuštinukai su silke
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
6 skiltelės -
Citrinos,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Krevetės be kevalo, tigrinės, virtos,
800 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtos krevetės sumaišomos su susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiama citrina ir užpilamas aliejus. Pamarinuojama apie 30-45 min. Tuomet krevetės verčiamos į keptuvę ir 5 min. patroškinamos maišant. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
as
2014-08-02 19:09
kam naudoti virtas?? daug skaniau nevirtos,bent jau panasiai gaminam Ispanijos :)
-
ddd
2014-07-11 16:29
Kad foto ne tos krevetes,joms toli dar iki dydziuju tigriniu:))
-
ela
2010-12-26 14:51
Skanu vyras dievina!:)aciu uz recepta :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
