Marinuota skumbrė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 sauja svogūnai (lukštai)
4 valgomieji šaukštai arbatos (juodos arbatos arbatžolės)
3 valgomieji šaukštai cukrus
5 vienetai lauro lapų (lapai)
10 vienetų kvapieji pipirai
6 valgomieji šaukštai druska
5 vienetai skumbrė
1.5 litro vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinkite vandenį ir suberkite druską, cukrų, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, arbatžoles ir nulupto svogūno lukštus.
Virkite, vis pamaišant apie 5 minutes.
Nukoškite marinatą, kad liktų tik skystis ir užpilkite marinatu išdarinėtas žuvis.
Paslėkite lėkšte, kad žuvys iš marinato neiškiltų ir palikite marinuotos šaldytuve bent 1 parai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Marinuota skumbrė

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Užvirinkite vandenį ir suberkite druską, cukrų, lauro lapus, kvapiuosius pipirus, arbatžoles ir nulupto svogūno lukštus.
Virkite, vis pamaišant apie 5 minutes.
Nukoškite marinatą, kad liktų tik skystis ir užpilkite marinatu išdarinėtas žuvis.
Paslėkite lėkšte, kad žuvys iš marinato neiškiltų ir palikite marinuotos šaldytuve bent 1 parai.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Ala 2015-04-11 10:00

    tik idomu kodel neparasyta marinata pilti silta ar reikia atvesinti?


  • zydrius 2014-08-09 18:48

    labas,o sitas receptas tinka poto ta skumbre i rukykla?


  • Jovita 2013-02-06 14:19

    SUPER!!! Tikrai labai skanu, tik dar i nukoštą marinatą įdėjau truputi prieskonių žuviai ir daug smulkinto česnako :mmm:


Daugiau receptų