Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.

Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | mėsa (malta) |
50 gramų | sūris |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | žalumynų (prieskoninės) |
1 žiupsnelis | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Suvyniotos dešrelės
-
Omleto keksiukai
-
Krevetės šoninės patale
-
Gėlytės
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Girti čeburėkai
-
Ūmėdės padaže
-
Kibinai
-
Paprikų suktinukai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Agurkinė
-
Daržovių užkandėlė
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Sūris,
50 gramų -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Žalumynai, prieskoninės,
1 žiupsnelis -
Žalumynai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...