
Karamelizuotos ančiukų širdelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų | ančių širdelių (arba viščiukų) |
10 vienetų | pistacijos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | austrių padažo |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | maltas kuminas |
šiek tiek | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
2.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
3.
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
4.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
5.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Mumijos
-
Krevetės šoninės patale
-
Krevetės šoninės patale
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Kepta duona su padažu
-
Užkandėlė su šonine
-
Picos - ricos
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Naminė pica
-
Apkeptas sūris
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Paprastas burgeris
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Ūmėdės padaže
-
Troškinti daržovių suktinukai
Karamelizuotos ančiukų širdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Ančių širdelės, arba viščiukų,
10 vienetų -
Pistacijos,
10 vienetų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Austrių padažas
- Aitrioji paprika
- Maltas kuminas
- Čiobreliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...