Karamelizuotos ančiukų širdelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų | ančių širdelių (arba viščiukų) |
10 vienetų | pistacijos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | austrių padažo |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | maltas kuminas |
šiek tiek | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
2.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
3.
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
4.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
5.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Suktukai su varške
- Įdaryti pomidorai
- Pyragėliai su daržovėmis
- Kepta duona su padažu
- Kibinai
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Pikantiškos sraigės
- Traktoristo pietūs
- Kalmarų žiedai tešloje
- Kalakutienos kepsneliai
- Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
- Užklota pica
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Krevetės šoninės patale
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Spurgos iš varškės
- Ispaniški sandvičiai
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Virtinukai su grybais
Karamelizuotos ančiukų širdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Ančių širdelės, arba viščiukų,
10 vienetų -
Pistacijos,
10 vienetų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Austrių padažas
- Aitrioji paprika
- Maltas kuminas
- Čiobreliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...