Karamelizuotos ančiukų širdelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 10 vienetų | ančių širdelių (arba viščiukų) |
| 10 vienetų | pistacijos |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | austrių padažo |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | maltas kuminas |
| šiek tiek | čiobreliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
2.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
3.
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
4.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
5.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai skarelėse
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Ispaniški sandvičiai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Pievagrybių garnyras
-
Kibinai
-
Gurmanų suktinukai
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Įdaryti artišokai
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Sumuštinis "Ara"
-
Įdarytos bandelės
-
Duona įdaryti pomidorai
Karamelizuotos ančiukų širdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Ančių širdelės, arba viščiukų,
10 vienetų -
Pistacijos,
10 vienetų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Austrių padažas
- Aitrioji paprika
- Maltas kuminas
- Čiobreliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 300 laipsnių.
Širdeles mauname ant iešmelių, kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
Gaminame glazūrą: Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies.
Į keptuvę beriame cukrų, pilame austrių padažą, beriame čili, kuminą, čiobrelių. Pilame truputį vandens. Karamelė turi burbuliuoti.
Kiekvieną širdelę mauti atskirai ant iešmelio, apvolioti karamelėje ir smulkintuose riešutuose.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
