Fermentinį sūrį supjaustome išigai plonomis riekelėmis.
Kepimo fromą išklojame kepimo popieriumi ir išdedame fermentiniu sūriu.
Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 5-8 minutes, kol sūris pradeda lydytis.
Gaunasi vientisas lapas.
Atvėsiname.
Atvėsusį sūrio lapą ištepame lydytu ir pelėsiniu sūriu. Apdedame smulkiai pjaustytais agurkais ir dedame krapų lazdeles. Susukame į ritinėlio formą.
Dedame į šaldytuvą 2 valandoms.
Po to supjaustome griežinėliais.
Skanaus :)
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | agurkų (marinuoti) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | pelėsinis sūris |
150 gramų | lydytas sūris |
250 gramų | krabų lazdelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lauko sumuštinis su krevetėmis
- Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
- Gardūs dešrainiai
- Burgeris
- Slovakiški sumuštinukai
- Keptas sumuštinis
- Naminis burgeris su maltiniu
- Keptos sūrio lazdelės
- Prancūziškas skrebutis
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Keptas batonas su kiaušiniais
- Akytieji sumuštiniai
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Kepti sumuštiniai su avokadu
- Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Burgeris
- Karšti sumuštiniai
- Traškūs pusryčių skrebučiai
- Kepti sumuštiniai su sūriu
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, marinuoti,
5 vienetai -
Sūris, fermentinis,
300 gramų -
Pelėsinis sūris,
150 gramų -
Lydytas sūris,
150 gramų -
Krabų lazdelės,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Fermentinį sūrį supjaustome išigai plonomis riekelėmis.
Kepimo fromą išklojame kepimo popieriumi ir išdedame fermentiniu sūriu.
Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 5-8 minutes, kol sūris pradeda lydytis.
Gaunasi vientisas lapas.
Atvėsiname.
Atvėsusį sūrio lapą ištepame lydytu ir pelėsiniu sūriu. Apdedame smulkiai pjaustytais agurkais ir dedame krapų lazdeles. Susukame į ritinėlio formą.
Dedame į šaldytuvą 2 valandoms.
Po to supjaustome griežinėliais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...