50 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | bandelės |
6 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
50 gramų | margarinas |
30 gramų | cukrus |
0.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Kiaušiniai - laiveliai
- Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- Įdarytos bulvės
- Salotos „Antikvaras“
- Krepšeliai su grybais
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Kiaušinių krepšeliai
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Įdaryti agurkai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Įdaryti pomidorai
- Pyragėliai su vištiena ir grybais
- Įdaryti pievagrybiai
- Užkanda "Lelijos"
Įdaryti svogūnai itališkai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
50 gramų -
Bandelės,
1 vienetas -
Svogūnai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
50 gramų -
Cukrus,
30 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kumpis smulkiai supjaustomas, sumaišomas su mirkyta bei sumaigyta bandele. Iš įdarymui skirtų svogūnų galvučių vidaus išimami lakšteliai, jie smulkiai supjaustomi, sumaišomi su kiaušiniu, petražolėmis bei sūriu, druska ir pipirais. Šio įdaro prikimšti svogūnai sudedami į aliejumi išteptą puodą, apipilami su svieste pakepintu cukraus uždaru, praskiestu mėsos sultiniu, ir 40 min. troškinami.
Komentarai (5)
-
Pffff
2014-12-23 18:02
Wow, labai "išsamus" receptas. O tai kur keliauja kumpis su bandele? Ciucikui ar kisikui? Nenustebčiau jei paaiškėtų, kad tas kumpis ir kiaušinis turi būti dar ir virti... O norėjosi pabandyti... Tokiam rizikingam patiekalui reikia itin išsamaus recepto... Nerizikuosiu...