
Įdaryti svogūnai itališkai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | bandelės |
6 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
50 gramų | margarinas |
30 gramų | cukrus |
0.5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kumpis smulkiai supjaustomas, sumaišomas su mirkyta bei sumaigyta bandele. Iš įdarymui skirtų svogūnų galvučių vidaus išimami lakšteliai, jie smulkiai supjaustomi, sumaišomi su kiaušiniu, petražolėmis bei sūriu, druska ir pipirais. Šio įdaro prikimšti svogūnai sudedami į aliejumi išteptą puodą, apipilami su svieste pakepintu cukraus uždaru, praskiestu mėsos sultiniu, ir 40 min. troškinami.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai krepšeliai
-
Įdaryti agurkai
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Įdaryti burokėliai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Salotos „Antikvaras“
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Krepšeliai su grybais
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Užkanda "Lelijos"
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Įdaryti svogūnai itališkai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
50 gramų -
Bandelės,
1 vienetas -
Svogūnai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Margarinas,
50 gramų -
Cukrus,
30 gramų -
Sultinys, mėsos,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpis smulkiai supjaustomas, sumaišomas su mirkyta bei sumaigyta bandele. Iš įdarymui skirtų svogūnų galvučių vidaus išimami lakšteliai, jie smulkiai supjaustomi, sumaišomi su kiaušiniu, petražolėmis bei sūriu, druska ir pipirais. Šio įdaro prikimšti svogūnai sudedami į aliejumi išteptą puodą, apipilami su svieste pakepintu cukraus uždaru, praskiestu mėsos sultiniu, ir 40 min. troškinami.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Pffff
2014-12-23 18:02
Wow, labai "išsamus" receptas. O tai kur keliauja kumpis su bandele? Ciucikui ar kisikui? Nenustebčiau jei paaiškėtų, kad tas kumpis ir kiaušinis turi būti dar ir virti... O norėjosi pabandyti... Tokiam rizikingam patiekalui reikia itin išsamaus recepto... Nerizikuosiu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...