Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Migdoliniai kotletėliai
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Virti vėžiai
- Skrudintos alyvuogės
- Naminė pica
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Piršteliai su kmynais
- Marinuota silkės filė
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Žiemos skanumynas
- Silkė su daržovėmis ir padažu
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Varškės ir duonos blynai
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...