Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | parmezano sūris |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio rutuliukai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Naminiai traskuciai
-
Įdarytas agurotis
-
Traškus migdolų užkandis
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Dinos sumuštinukai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Omleto keksiukai
-
Sūrio lazdelės
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Traktoristo pietūs
-
Keptos krevetės
-
Aluje virti vėžiai
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Užkandis su vytinta jautiena
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
