Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | parmezano sūris |
| šiek tiek | druska |
| 3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Tuno pica
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Paprikų valtelės
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Švilpikai
-
Silkė patale
-
Tortilijų suktinukai
-
Vištienos sandvičiai
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Boružėlės
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Greitai užraugti agurkai
-
Naminė pica
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
