Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.

Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Įdarytos dešrelės
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Cukinijų gardėsis
-
Naminiai traskuciai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Silkė su daržovėmis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Omletas su kumpiu
-
Silkių bokšteliai
-
Kepta duona
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Salotos „Antikvaras“
-
Maki suši
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Krevetės su pomidorais
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...