Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.

Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos spurgos
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Galva
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Vaisių vėrinukai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Aluje virti vėžiai
-
Apkeptas sūris
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Sulekta Speltos pica
-
Stebuklingas omletas
-
Cukinijos lazdeles
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Mažos sūrio picos
-
Duonos riekutės tešloje
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...