Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.

Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Silkės ruletai
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Tortilijų suktinukai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Įdaryti avokadai
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Stebuklingas omletas
-
Lazdelės su sūriu
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Žiemos skanumynas
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...