2 vienetai | tortilija |
1 vienetas | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
6 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | sultinys (jautienos) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (susmulkintos) |
150 gramų | sūris (Čederis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Grybus supjaustykite kubeliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pakepinkite svogūną ir česnakus 3 minutes. Po to sudėkite grybus ir užpilkite sultiniu. Įmaišykite prieskonių. Pakepinkite apie 5 minutes.
Suberkite petražoles ir išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies.
Vieną tortiliją įtieskite į keptuvę ir pakepinkite apie 1-2 minutes. Išimkite.
Kitą tortiliją įtieskite ir apibarstykite sutarkuotu sūriu. Pridėkite pakepintų svogūnų ir grybų.
Uždenkite antruoju tortilijos lapu ir kepkite apie 2-3 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Skani užkandėlė
- Šokoladinės braškės
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Grybukai po sniegu
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Šventinis kelmas
- Krekerių užkandėlė
- Burokėlių ir svogūnų puokštė
- Įdaryti avokadai
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Įdaryti kiaušiniai
- Mylimųjų pica
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Keptos krevetės
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Vaisių vėrinukai
- Roterdamo riekelės
- Pikantiškos sraigės
- Mėsos ir daržovių drebučiai
Kesadilijos (Quesadilla)
- Paruošimo laikas:
-
Tortilija,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, jautienos,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, susmulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, Čederis,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sukapokite svogūną ir česnakus.
Grybus supjaustykite kubeliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pakepinkite svogūną ir česnakus 3 minutes. Po to sudėkite grybus ir užpilkite sultiniu. Įmaišykite prieskonių. Pakepinkite apie 5 minutes.
Suberkite petražoles ir išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies.
Vieną tortiliją įtieskite į keptuvę ir pakepinkite apie 1-2 minutes. Išimkite.
Kitą tortiliją įtieskite ir apibarstykite sutarkuotu sūriu. Pridėkite pakepintų svogūnų ir grybų.
Uždenkite antruoju tortilijos lapu ir kepkite apie 2-3 minutes.