Sukapokite svogūną ir česnakus.
Grybus supjaustykite kubeliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pakepinkite svogūną ir česnakus 3 minutes. Po to sudėkite grybus ir užpilkite sultiniu. Įmaišykite prieskonių. Pakepinkite apie 5 minutes.
Suberkite petražoles ir išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies.
Vieną tortiliją įtieskite į keptuvę ir pakepinkite apie 1-2 minutes. Išimkite.
Kitą tortiliją įtieskite ir apibarstykite sutarkuotu sūriu. Pridėkite pakepintų svogūnų ir grybų.
Uždenkite antruoju tortilijos lapu ir kepkite apie 2-3 minutes.

Kesadilijos (Quesadilla)
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | tortilija |
1 vienetas | svogūnai |
4 skiltelės | česnakas |
6 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | sultinys (jautienos) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (susmulkintos) |
150 gramų | sūris (Čederis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Keptas sūris
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Bulvių kamuoliukai
-
Dešriukai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
"Firminė" bulvytė
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Salotos „Antikvaras“
-
Kiaušinienė su batonu
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Roksės užkandėlė
-
Pikantiškos rožytės
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Grybukai po sniegu
-
Bandelės iš batono
Kesadilijos (Quesadilla)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tortilija,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, jautienos,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, susmulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, Čederis,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite svogūną ir česnakus.
Grybus supjaustykite kubeliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pakepinkite svogūną ir česnakus 3 minutes. Po to sudėkite grybus ir užpilkite sultiniu. Įmaišykite prieskonių. Pakepinkite apie 5 minutes.
Suberkite petražoles ir išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies.
Vieną tortiliją įtieskite į keptuvę ir pakepinkite apie 1-2 minutes. Išimkite.
Kitą tortiliją įtieskite ir apibarstykite sutarkuotu sūriu. Pridėkite pakepintų svogūnų ir grybų.
Uždenkite antruoju tortilijos lapu ir kepkite apie 2-3 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...