Sukapokite svogūną ir česnakus.
Grybus supjaustykite kubeliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pakepinkite svogūną ir česnakus 3 minutes. Po to sudėkite grybus ir užpilkite sultiniu. Įmaišykite prieskonių. Pakepinkite apie 5 minutes.
Suberkite petražoles ir išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies.
Vieną tortiliją įtieskite į keptuvę ir pakepinkite apie 1-2 minutes. Išimkite.
Kitą tortiliją įtieskite ir apibarstykite sutarkuotu sūriu. Pridėkite pakepintų svogūnų ir grybų.
Uždenkite antruoju tortilijos lapu ir kepkite apie 2-3 minutes.
Kesadilijos (Quesadilla)
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | tortilija |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 6 vienetai | pievagrybiai |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | sultinys (jautienos) |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (susmulkintos) |
| 150 gramų | sūris (Čederis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Kepti svogūno žiedai
-
Cukinija su feta sūriu
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Karštos bandelės
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Cukinijų gardėsis
-
Braškės šokolade
-
Sūrio piršteliai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkė pataluose
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Ikrų užkandėlė
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
Kesadilijos (Quesadilla)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tortilija,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, jautienos,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, susmulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, Čederis,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite svogūną ir česnakus.
Grybus supjaustykite kubeliais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pakepinkite svogūną ir česnakus 3 minutes. Po to sudėkite grybus ir užpilkite sultiniu. Įmaišykite prieskonių. Pakepinkite apie 5 minutes.
Suberkite petražoles ir išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies.
Vieną tortiliją įtieskite į keptuvę ir pakepinkite apie 1-2 minutes. Išimkite.
Kitą tortiliją įtieskite ir apibarstykite sutarkuotu sūriu. Pridėkite pakepintų svogūnų ir grybų.
Uždenkite antruoju tortilijos lapu ir kepkite apie 2-3 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
