
Aštrus krevečių užkandis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | krapai |
300 gramų | krevetės |
200 gramų | trapučių (virti, tryniai) |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | jogurtas (natūralus) |
1 žiupsnelis | pipirai (smulkintas čili) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčių milteliai (malti) |
200 gramų | skumbrė (karšto rūkymo) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kietai išvirtus kiaušinių trynius sutrinti su susmulkinta skumbre, jogurtu, česnakais ir žiupsneliu čili pipiro. Įberti druską.
2.
Paimti trapučius ir ant jų tepti gautą masę, ant viršaus uždedant po vieną ar kelias krevetes. Papuošti krapų šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai
-
Čeburekai su grybais
-
Originalūs sumuštiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Kepta duona su padažu
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Obuoliai skarelėse
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Uždara pica
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Girti čeburėkai
Aštrus krevečių užkandis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Druska,
1 žiupsnelis - Krapai
-
Krevetės,
300 gramų -
Trapučiai, virti, tryniai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Jogurtas, natūralus,
200 gramų -
Pipirai, smulkintas čili,
1 žiupsnelis -
Garstyčių milteliai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Skumbrė, karšto rūkymo,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kietai išvirtus kiaušinių trynius sutrinti su susmulkinta skumbre, jogurtu, česnakais ir žiupsneliu čili pipiro. Įberti druską.
Paimti trapučius ir ant jų tepti gautą masę, ant viršaus uždedant po vieną ar kelias krevetes. Papuošti krapų šakele.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...