Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Ant grotelių keptos daržovės
- Picos - ricos
- Kibinai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Skanios "Bačkutės"
- Lietuviški "sushiai"
- Pusryčiai puodelyje
- Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Gardūs vištienos piršteliai
- Varškės kamuolėliai
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Skanėstas "Vitaminai"
- Kaliaropių kepsniukai
- Valentino sumuštinukai
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Čeburėkai
- Sumuštiniai su lašiša
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...