Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai su varške
-
Kiaušinienė
-
Zombių akytės
-
Bulvės daniškai
-
Velykinis užkandis
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Keptos bulvės
-
Liežuvio užkandėlė
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Mylimųjų pica
-
Kepenų paštetas
-
Omletas su sūriu
-
Naminė pica
-
Pica
-
Voriuko formos kiaušiniai
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...