Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
| 4 skiltelės | česnakas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
| 400 gramų | krevetės be kevalo |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fondiu iš moliūgo
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Sūrio sausainiai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Varškės kamuolėliai
-
Helovyno užkandžiai
-
Kiaušinis avokade
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sumuštinukai su silke
-
Suši gaminimas
-
Grybų užkandis
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
