Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Vytintos dešros
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Omletas su špinatais
-
Užkandėlė su šonine
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Velykinis užkandis
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Silkė su pomidorais
-
Silkutė su cinamonu
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Paprikų valtelės
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
"Firminė" bulvytė
-
Ispaniški sandvičiai
-
Krepšeliai su grybais
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...