Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos sraigės
-
Cukinija su feta sūriu
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Pica su vištiena
-
Vasariškas omletas
-
Gėlytės
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Sumuštinis "Ara"
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Žiemos skanumynas
-
Pingviniukai
-
Kiaušinis avokade
-
Vėrinukai
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Sūrio rutuliukai
-
Kumpio suktinukai
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...