Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Bulvių košės kroketai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Užtepėlė
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Kepenų paštetas
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Silkė su burokėliais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Sūrio lazdelės
-
Silkės užkandėlė
-
Helovyno voriukai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Lašišos rafaelo
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...