Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Fokačija su pagardais
-
Įdaryti agurkėliai
-
Silkių bokšteliai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Keptas sūris
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Bulvių kamuoliukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Kibinai
-
Vabaliukai
-
Silkės užkandelė
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Omletas su špinatais
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Pingviniukai
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...