Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Ikrų užkandėlė
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Cukinijų gardėsis
-
Pitos su grybais
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Tuno pica
-
Dinos sumuštinukai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Spalvingi iešmeliai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...