
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Vėdarai
-
Sotusis guliašas
-
Paprikų laiveliai
-
Vidos tinginėliai
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Žuvies užkepėlė
-
Kepti salierai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Suadytas karbonadas
-
Kukurūzų apkepas
-
Tešloje kepta silkė
-
Tortilijos
-
Keptos rudmėsės svieste
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Pikantiškas troškinys
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...