
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kaimiškas pjausnys
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Keptas ančiukas
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištienos suktinukai
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Bulvių apkepas
-
Sotieji zrazai
-
Kaliaropės su sviestu
-
Pomidorai tešloje
-
Filiukai pataluose
-
Vištienos apkepėlė
-
Kepta vištiena
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Ant grotelių kepta višta
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Troškinti daržovių suktinukai
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...