
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Keptos seliavos
-
Viščiukas citrininis
-
Medžiotojų kepsniai
-
Studentiškas vyniotinis
-
Paniruotas ožkos pieno sūris
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Jautienos maltinukai
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
"Laukinė" cukinija
-
Velykinis paršiukas
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kepta šoninė
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Bulvių armonikos
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Norvegiška menkė vasariškai
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...