
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Įdaryti svogūnai
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Vištiena su čili
-
Pupos su čiobreliais
-
Grikių apkepas
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Morkų sklindžiai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Kotletai lenkiškai
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Troškinys čenachinėse
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...