
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Kepta kurapka
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Viščiukas citrininis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Sojos troškinys
-
Bananiniai varškėčiai
-
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Aštroki šašlykai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Bulviniai blynukai
-
Žuvies kepsneliai
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Lašišų šašlykai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Laukinis sūris
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...