paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jūros lydeka |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Šamažuvės filė
-
Kopūstų blyneliai
-
Bulvių pica
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kepta šoninė
-
Šventinis kalakutas
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Traški vištiena
-
Žuvinto kepsnys
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Skumbrė su citrina
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
