paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Makaronai su moliūgu
- Žuvies blynukai
- Spagečių pica
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Makaronai su avokadų padažu
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Lašiša su pievagrybiais
- Tagliatelle su krevetėmis
- Totoriški avienos maltiniai
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Dvisluoksnis varškės apkepas
- Kalakutienos pjausniai
- Varškės apkepas su razinomis
- Mėsos apkepas
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Kopūstų maltiniai
- Rūkyti naminiai vijūnai
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...