paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jūros lydeka |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Svieste kepti baravykai
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Įdarytos bulvės
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Vištienos pyragas
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Kepsneliai su sūriu
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
