paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jūros lydeka |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Eršketas šampane
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kepta aviena
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Avienos šašlykas
-
Mėsos apkepas
-
Jautiena gurmanams
-
Vėdarai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Kepta kurapka
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Naminiai hamburgeriai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Pikantiškos bulvės
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
