paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Vėdarai su cukinijomis
- Musak
- Silkė su morkomis
- Blynai su kopūstais
- Įdaryti pomidorai
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Įdarytas baklažanas
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Morkų sklindžiai
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
- Makaronų apkepas
- Ryžių apkepas
- Uzbekiškas šašlykas
- Vištienos užkepėlė
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...