paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jūros lydeka |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Bulvių vėdarai
-
Lazanija su veršiena
-
Kepta vištiena
-
Baltarusiški bulviniai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Pietūs moliniame inde
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Kalakutienos guliašas
-
Kiaulienos kotletai
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Įdarytos bulvės
-
Vištiena su ryžiais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Žuvis ant grilio
-
Bulvių kotletai su porais
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kepta marinuota veršiena
-
Omletas su šernienos paštetu
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
