
paprastai kepta lydeka
INGREDIENTAI:
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (žuviai volioti) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Šutinta kiškiena
-
Vištienos šašlykas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Traški vištiena
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Švediški bulviniai blynai
-
Strėvos suktinis
-
Vištienos užkepėlė
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Žuvies kotletai
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Lietiniai su vištiena
-
Irmos paukštiena patale
-
Itališkai pagamintos bulvės
paprastai kepta lydeka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Kvietiniai miltai, žuviai volioti
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...