
0.5 kilogramo | kiauliena |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
400 gramų | ryžiai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikra lazanija
-
Makaronai su krevetėmis
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Sotūs pietūs
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Makaronai su faršu
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Ryžių apkepas
-
Ryžių kepsneliai
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Nuostabioji paelija
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Tagliatelle Bolognese
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Uzbekiškas plovas
Plovas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
0.5 kilogramo -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Ryžiai,
400 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Morkas nuskutame ir supjaustome plonais griežinėliais. Svogūną nulupame ir supjaustome mažais kubeliais.
Kiaulieną švariai nuplauname, nusausiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais kaip kiaulienos guliašui. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus ir apkepiname morkas bei svogūną.
Perdedame apkepintas daržoves į kitą keptuvę, puodą ar troškintuvą. Pirmoje keptuvėje apkepiname kiaulieną ir sudedame ant jau apkepintų daržovių. Skystį, kuris išsiskyrė kepant, ir likusį aliejų taip pat supilame. Įdedame druskos, maltų pipirų pagal skonį. Ant viršaus supilame ir tolygiai paskleidžiame po šaltu vandeniu perplautus ryžius. Įpilame verdančio vandens, kad apsemtų ryžius.
Gerai uždengiame. Troškinamas plovas su kiauliena apie 20 min. ant mažos ugnies. Nudengiame, plovas gerai išmaišomas, jei trūksta įpilame truputį verdančio vandens, vėl uždengiame. Kiaulienos plovas dar patroškinamas kol suminkštėja ryžiai.