
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | makaronai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
6 vienetai | saulėje džiovinti pomidorai |
0.5 vieneto | svogūnai |
40 gramų | špinatai |
30 gramų | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
3.
Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Jūreiviški makaronai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Ryžių pudingas
-
Makaronai su vištiena
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Vaikiški pietūs
-
Makaronai su daržovėmis
-
Saidos filė su ryžiais
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Makaronai,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Saulėje džiovinti pomidorai,
6 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Špinatai,
40 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis
Inesa
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...