
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | makaronai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
6 vienetai | saulėje džiovinti pomidorai |
0.5 vieneto | svogūnai |
40 gramų | špinatai |
30 gramų | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
3.
Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastoji lazanija
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Vaikiški pietūs
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Spageti su kukuliais
-
Makaronai su faršu
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Spageti Carbonara
-
Plovas
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Jautienos čili su makaronais
-
Plovas su baklažanais
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Sotūs pietūs
-
Saidos filė su ryžiais
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Studentiški "Mildės" makaronai
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Makaronai,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Saulėje džiovinti pomidorai,
6 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Špinatai,
40 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inesa
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...