
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | makaronai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
6 vienetai | saulėje džiovinti pomidorai |
0.5 vieneto | svogūnai |
40 gramų | špinatai |
30 gramų | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
3.
Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Virtinukai
-
Makaronai su sardelėmis
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Lazanija su veršiena
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Garfildo lazanija
-
Plovas su brokoliais
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Makaronai su krevetėmis
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Lazanija su jautiena
-
Saidos filė su ryžiais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Vištiena su ryžiais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Makaronai,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Saulėje džiovinti pomidorai,
6 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Špinatai,
40 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Inesa
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...