150 gramų | makaronai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
6 vienetai | saulėje džiovinti pomidorai |
0.5 vieneto | svogūnai |
40 gramų | špinatai |
30 gramų | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Jolantos sočioji mišrainė
- Įdaryti caneloni
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Ryžių blynai
- Įdaryti makaronai
- Makaronai su moliūgu
- Spaghetti
- Saidos filė su ryžiais
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Vištienos troškinys
- Pasta Marino
- Spagečiai pomidoro
- Makaronai su faršu
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Vištiena su ryžiais
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Makaronai,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Saulėje džiovinti pomidorai,
6 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Špinatai,
40 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
Kol verda makaronai, pasigaminkie padažą: svogūną smulkiai sukapokite ir kelias minutes pakepinkite ant šlakelio aliejaus, kol svogūnai suminkštės. Į keptuvę įmeskite smulkintus pomidorus ir špinatus. Viską pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol špinatai taps subliuškę. Supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dar kelias minutes viską pakaitinkite.
Išvirusius makaronus nukoškite, meskite į keptuvę ir permaišykite, kad visi pasidengtų padažu. Valgykite iškart, paviršių apibarstę smulkintomis petražolėmis. Skanaus.