1 vienetas | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
šiek tiek | razinos |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 vienetas | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
100 gramų | moliūgai |
100 gramų | varškė |
Varškę pertrinkite šakute.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir pienu. Įmaišykite varškę, moliūgą ir obuolį, razinas, miltus ir kepimo miltelius.
Į keptuvė įpilkite kelis lašus aliejaus ir įkaitinkite. Į įkaitintą keptuvę pilkite tešlos ir kepkite blynus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Bananiniai blyneliai
- Ryžių ir pupelių blynai
- Blyneliai su trintomis braškėmis
- Blynai
- Bananiniai blynai
- Žvaigždžių pusryčiai
- Bulviniai blynukai su grybukų padažu
- Žemaičių blynai su varške
- Kepsneliai su kiauliena
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
- Švediški bulviniai blynai
- Vafliai su chalva
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- Vaflių tortas
- Blynai su morkomis
- Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
- Varškėčiai su morkomis
- Lietiniai su žuvies įdaru
Moliūgų blyneliai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų - Razinos
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Moliūgai,
100 gramų -
Varškė,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Moliūgo minkštimą ir nuluptą obuolį sutarkuokite.
Varškę pertrinkite šakute.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir pienu. Įmaišykite varškę, moliūgą ir obuolį, razinas, miltus ir kepimo miltelius.
Į keptuvė įpilkite kelis lašus aliejaus ir įkaitinkite. Į įkaitintą keptuvę pilkite tešlos ir kepkite blynus, kol abi pusės gražiai apskrus.
Komentarai (4)
-
as
2017-05-01 08:39
kazkokia nesamone. tesla per skysta nors dejau miltu gal trigubai.. blynai subega i vientisa mase apversti neimanoma iskepti neimanoma..
-
(anonimas)
2011-11-11 13:37
:super: :-D :-p