Alaus sausainiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 stiklinės kvietiniai miltai
1 stiklinė alaus
500 gramų margarinas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Margariną rupiai sutarkuoti. Supilti alų ir suberti miltus, pagal skonį pasūdyti ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formele išpjauti sausainius. Patepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi ir aguonomis arba druska ir kmynais. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Alaus sausainiai

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Margariną rupiai sutarkuoti. Supilti alų ir suberti miltus, pagal skonį pasūdyti ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formele išpjauti sausainius. Patepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi ir aguonomis arba druska ir kmynais. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Alida 2015-12-29 19:40

    Taip būna kieti


  • amanuaelis 2015-08-10 23:21

    Gal galima su radler ar d light kepti ar butu blogiau? Ir ar jaucias alaus skonis kai iskepi? Dekui uz atsakymus☺


  • migle 2015-01-09 22:14

    kam rasyti komentara: MANAU KAD NEBLOGI... arba TURETU BUT SKANU... kokia info duoda toks komentaras? Tik vieta uzima puslapyje. Tai iskepk,patobulink,pasidalink patirtim ir pakomentuok. va tada bus nauda!!


  • Aušra Č. 2014-11-24 21:54

    Sveiki,norėjau paklausti ar sausainukai kai iškepa nebūna kieti?


  • amandulè 2011-02-10 23:01

    :alus: :valgau: :super:


  • lina 2009-11-29 15:57

    su kmynais ir druska- tiosiog liux!!!


  • Toma 2009-10-11 20:59

    esu kepus ir nezmoniska kieki ju iskepus, juos galima ir saldzius daryti,tarkim kaip skruzdelynui su tokiu glajum. siaip tai labai skanus :-)


  • sonata 2009-07-17 20:36

    manau kad neblogi :-)


  • dfs 2009-03-16 21:34

    o:-) :-* :valgau: :-| :parselis: :soku2: :aiskinu: :-D :-D :-D :-D :-D


Daugiau receptų