4 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | alaus |
500 gramų | margarinas |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai spalvoti
- Cinamoniniai sausainiai
- Trapūs žagarėliai
- „Paršiukai“
- Desertinis sausainis Aukselis
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Skanūs sausainėliai
- Sausainiai
- Dideli Guliverio pirštai
- Žiedeliai
- Sausainiai su migdolais
- Tinginys tarp aguonų
- Krekeriai
- Sausainiai su šokoladu
- Morkų sausainiai
- Sausainiukai
- Traškūs sausainiai
- Gardūs kokosiniai sausainiukai
- Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
- Vaikystės skarelės
Alaus sausainiai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 stiklinės -
Alus,
1 stiklinė -
Margarinas,
500 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Margariną rupiai sutarkuoti. Supilti alų ir suberti miltus, pagal skonį pasūdyti ir viską gerai išminkyti. Tešlą iškočioti ir formele išpjauti sausainius. Patepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi ir aguonomis arba druska ir kmynais. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
Komentarai (13)
-
Alida
2015-12-29 19:40
Taip būna kieti
-
amanuaelis
2015-08-10 23:21
Gal galima su radler ar d light kepti ar butu blogiau? Ir ar jaucias alaus skonis kai iskepi? Dekui uz atsakymus☺
-
migle
2015-01-09 22:14
kam rasyti komentara: MANAU KAD NEBLOGI... arba TURETU BUT SKANU... kokia info duoda toks komentaras? Tik vieta uzima puslapyje. Tai iskepk,patobulink,pasidalink patirtim ir pakomentuok. va tada bus nauda!!
-
Aušra Č.
2014-11-24 21:54
Sveiki,norėjau paklausti ar sausainukai kai iškepa nebūna kieti?
-
amandulè
2011-02-10 23:01
:alus: :valgau: :super:
-
lina
2009-11-29 15:57
su kmynais ir druska- tiosiog liux!!!
-
Toma
2009-10-11 20:59
esu kepus ir nezmoniska kieki ju iskepus, juos galima ir saldzius daryti,tarkim kaip skruzdelynui su tokiu glajum. siaip tai labai skanus :-)
-
sonata
2009-07-17 20:36
manau kad neblogi :-)
-
dfs
2009-03-16 21:34
o:-) :-* :valgau: :-| :parselis: :soku2: :aiskinu: :-D :-D :-D :-D :-D