Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.

Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | mėsa (malta) |
50 gramų | sūris |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | žalumynų (prieskoninės) |
1 žiupsnelis | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gėlytės
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
SPELTOS pica
-
Keptos krevetės
-
Picos - ricos
-
Tortilijų suktinukai
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Užkandėlė su šonine
-
Karališkos krevetės
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Žvynabudės muštiniai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Suvyniotos dešrelės
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Kiaušinis avokade
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Sūris,
50 gramų -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Žalumynai, prieskoninės,
1 žiupsnelis -
Žalumynai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...