
Virtinukai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | grybai |
šiek tiek | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
2.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
3.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Suktukai su varške
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Paprikų suktinukai
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Krevetės patale
-
Įdaryti krepšeliai
-
Daržovių užkandėlė
-
Meilės pica su Spelta
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Gurmanų suktinukai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Apkeptas sūris
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Egzotiškos Tortilijos
Virtinukai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Grybai
- Miltai
- Druska
- Morkos
- Pienas
- Kiaušiniai
- Pipirai
- Prieskoniai, žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...