
Virtinukai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | grybai |
šiek tiek | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
2.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
3.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Krevetės šoninės patale
-
Čeburėkai
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Įdarytos bandelės
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Užkandėlė su šonine
-
Vištos spurgos
-
Naminė pica
-
Šokoladinės braškės
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Piršteliai su kmynais
-
Pica studentiška
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Pikantiški sumuštiniai
Virtinukai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Grybai
- Miltai
- Druska
- Morkos
- Pienas
- Kiaušiniai
- Pipirai
- Prieskoniai, žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...