
Virtinukai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | grybai |
šiek tiek | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
2.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
3.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Skrebučiai
-
Čeburėkai
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Krevetės šoninės patale
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Omleto keksiukai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Įdaryti artišokai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Piršteliai su kmynais
-
Lašišos vėrinukai
-
Karštos bandelės
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Mumijos
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Virtinukai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Grybai
- Miltai
- Druska
- Morkos
- Pienas
- Kiaušiniai
- Pipirai
- Prieskoniai, žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...