4 vienetai | bulvių |
30 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pertepti karameliai vafliai
- Vafliai su kiviais
- Trapūs vafliai
- Riešutinis vaflių tortas
- Ledai vafliuose
- Vaflių tortas su šokoladu
- Vaflių tortas
- Belgiški vafliai
- Vafliai su chalva
- Šventiniai vafliukai
- Vaflis
- Čirviniai vafliai
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Vafliai - Širdutės
- Sauliaus Vafliai
- Vafliai
- Vafliai
- Vafliukai
- Amerikietiški vafliai
- Minkšti vafliai
Traškučiai iš bulvių košės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
4 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Aliejus
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirti bulvių košę. Košė turi būti be gumulų (todėl galima naudoti maišytuvą). Pridėti sviesto, pieno, kiaušinį. Gerai sumaišyti. Po truputį dėti miltus. Masė turėtų būti kaip grietinė (priminti kremą), bet ne skysta, nes tešla išsilies per vaflinę. Į masę pridėti druskos ir prieskonių pagal skonį.
Vaflinę gerai įkaitinti su aliejumi ir įdėti bulvių košę - 1 pilną šaukštą. Jei norite storesnių traškučių, tada dėkite po 2 šaukštus masės. Kai traškučiai paskrus, švelniai išimkite iš vaflinės ir supjaustykite arba pasmulkinkite.