
Traškučiai iš bulvių košės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | bulvių |
30 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirti bulvių košę. Košė turi būti be gumulų (todėl galima naudoti maišytuvą). Pridėti sviesto, pieno, kiaušinį. Gerai sumaišyti. Po truputį dėti miltus. Masė turėtų būti kaip grietinė (priminti kremą), bet ne skysta, nes tešla išsilies per vaflinę. Į masę pridėti druskos ir prieskonių pagal skonį.
2.
Vaflinę gerai įkaitinti su aliejumi ir įdėti bulvių košę - 1 pilną šaukštą. Jei norite storesnių traškučių, tada dėkite po 2 šaukštus masės. Kai traškučiai paskrus, švelniai išimkite iš vaflinės ir supjaustykite arba pasmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai vafliukai
-
Vafliai su chalva
-
Vaflinis pyragas
-
Ledai vafliuose
-
Trapūs vafliai
-
Amerikietiški vafliai
-
Įdaryti vafliai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Čirviniai vafliai
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Vaflis
-
Minkšti vafliai
-
Trapūs vafliai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Senoviniai vafliai
-
Vafliai su bananais
-
Vafliai
-
Šokoladinės tūtelės
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Sauliaus Vafliai
Traškučiai iš bulvių košės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bulvės,
4 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Aliejus
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti bulvių košę. Košė turi būti be gumulų (todėl galima naudoti maišytuvą). Pridėti sviesto, pieno, kiaušinį. Gerai sumaišyti. Po truputį dėti miltus. Masė turėtų būti kaip grietinė (priminti kremą), bet ne skysta, nes tešla išsilies per vaflinę. Į masę pridėti druskos ir prieskonių pagal skonį.
Vaflinę gerai įkaitinti su aliejumi ir įdėti bulvių košę - 1 pilną šaukštą. Jei norite storesnių traškučių, tada dėkite po 2 šaukštus masės. Kai traškučiai paskrus, švelniai išimkite iš vaflinės ir supjaustykite arba pasmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...