2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | lašinukai ( sūdyti arba rūkyta šoninė) |
1 vienetas | pomidorai ((didelis)) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Suktukai su varške
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Spurgos iš varškės
- Įdaryti piepagrybiai
- Sulekta Speltos pica
- Grilintas camembertas
- Dešriukai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Svogūnai prie alaus
- Pica studentiška
- Sauliaus kibinai
- Įdarytos bulvės
- Pica
- Girti čeburėkai
- Buritos (burritos)
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Bulviniai traškučiai
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Egzotiškos Tortilijos
Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Lašinukai , sūdyti arba rūkyta šoninė,
50 gramų -
Pomidorai, (didelis),
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sūdytus lašinukus arba rūkytą šonine pjaustyti smulkiai kaip spirgams,pakepinti.
Pomidorą didelį ar 2 mažus pjaustyti stambiais griežinėliais.Jais apkloti spirgučius ir lengvai pakepinti,praktiškai pašildyti.Kepinant ilgiau jie išskysta ir ne taip skanu.
Ant visos masės išleisti 2 ar 3 kiaušinius(priklausomai kiek bus valgytojų).Galima kiaušinius ir išplakti.
Druskos ir pipirų neberti.Barstyti tik žalumynais - smulkintais krapais ir petražolėmis.Duona neužkąsti(aišku nedraudžiama).Valgant turi jaustis naturalus produktų skonis,todėl ji ir vadinama karališkoji.Tikėkite,ji kvepia nerealiai.Tinka su puodeliu kavos ar arbatos ryte.