
Mieliniai blyneliai
INGREDIENTAI:
15 gramų | mielės |
šiek tiek | aliejaus |
40 gramų | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
400 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 litro | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir morkų blyneliai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Lietiniai su rūkyta lašiša
-
Blyneliai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Bulviniai blynai
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Kopūstų maltiniai
-
Blyneliai su varške
-
Blynai "Širdukės"
-
Blynai su obuoliais
-
Japoniški blynai
-
Plikyti blynai
-
Dideli blynai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Šokoladiniai blynai
-
Pusryčiai su meile
Mieliniai blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Mielės,
15 gramų - Aliejus
-
Sviestas,
40 gramų -
Druska,
0.5 valgomojo šaukšto -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Truputį pakaitinama 250 g pieno, jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
aistis
2012-02-28 19:48
skanu :super: :super: :super:
-
Aida
2010-10-07 13:32
:parselis: na bandau maisyt ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...