
Lietiniai su vištienos įdaru
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.2 stiklinės | miltai |
2 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 gramų | vištiena (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.
2.
Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.
3.
Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
4.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.
5.
Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.
6.
Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Dideli blynai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blyneliai su varške
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai su padažu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Maroko blynai
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai su obuolais
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Pasninko blyneliai
-
Blyneliai
-
Blyneliai su mėsa
Lietiniai su vištienos įdaru
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
1 ir 1/5 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.
Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.
Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.
Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.
Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai