1.2 stiklinės | miltai |
2 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 gramų | vištiena (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Alaus lietiniai
- Maroko blynai
- Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Varškės blyneliai
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai su kumpiu
- Šokoladiniai blynai
- Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Desertiniai lietiniai blynai
- Lietiniai su grybais
- Šokoladiniai lietiniai
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Lietiniai su vištienos įdaru
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
1 ir 1/5 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.
Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.
Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.
Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.
Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Komentarai