Vytinta kiaulienos nugarinė
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo kiauliena (be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu)
2 valgomieji šaukštai druska
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 valgomasis šaukštas pipirai (juodi, malti)
2 valgomieji šaukštai česnakas (tarkuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vytinta kiaulienos nugarinė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
  • Kiauliena, be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu, 1.5 kilogramo
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai, juodi, malti, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, tarkuoti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:

Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų