
Vytinta kiaulienos nugarinė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | kiauliena (be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu) |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | pipirai (juodi, malti) |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (tarkuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Dešriukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Silkės su citrina
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Įdaryta paprika
-
Šaltiena su vištiena
-
Mini sumuštinukai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Farširuoti kiaušiniai
Vytinta kiaulienos nugarinė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu,
1.5 kilogramo -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai, juodi, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...