
Vytinta kiaulienos nugarinė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | kiauliena (be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu) |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | pipirai (juodi, malti) |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (tarkuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Grybukai po sniegu
-
Farširuota lydeka
-
Skanios "Bačkutės"
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Avokadai su krevetėmis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Avokadas su varške
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Migdolinės pelytės
-
Silkės su citrina
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Silkės ruletai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Vytinta kiaulienos nugarinė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu,
1.5 kilogramo -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai, juodi, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...