Vytinta kiaulienos nugarinė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | kiauliena (be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu) |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | pipirai (juodi, malti) |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (tarkuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokado užtepėlė
- Silkė su morkomis
- Silkių vyniotiniai
- Skanios "Bačkutės"
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Seniai besmegeniai
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Grybukai po sniegu
- Sūrio užkandis prie vyno
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Mini sumuštinukai
- Valentino sumuštinukai
- Pusryčiai "Dopingas"
- Įdaryti kiaušiniai
Vytinta kiaulienos nugarinė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu,
1.5 kilogramo -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai, juodi, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...