
Vytinta kiaulienos nugarinė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | kiauliena (be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu) |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | pipirai (juodi, malti) |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (tarkuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Silkės užkandėlė
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Pikantiški krepšeliai
-
Pomidorų užkandėlė
-
Faršo vyniotinis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Naminis lavašas
-
Saldus užkandis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Silkės užtepėlė
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
Vytinta kiaulienos nugarinė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, be kaulo, su minimaliu lašinių kiekiu,
1.5 kilogramo -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai, juodi, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus prieskonius sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Laikyti šaldytuve 5 - 6 dienas, kartą į dieną apverčiant. Po to mėsą išimti, gerai nusausinti popieriniais rankšluosčiais, įvynioti į marlę ir pakabinti gerai vėdinamoje patalpoje. Džiovinti 7 - 9 dienas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...