Maltinukai drebučiuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | jautienos faršas (gali būti su kiauliena, su prieskoniais) |
| 1.5 stiklinės | obuolių sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | želatina |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Iš faršo iškepami nedideli maltinukai.
2.
Želatina suberiama į obuolių sultis. Išbrinkusi želatina pašildoma, kad ištirptų, bet neužvirinama.
3.
Maltinukai ir obuolių sultys su želatina atšaldomos. Kai sultys ima stingti, jomis užpilami maltinukai, sudėti į nedideles skardines formeles.
4.
Kai drebučiai sustingsta, kiekviena porcija išverčiama ant lėkštutės (jei yra, apačioje padedamas salotų ar cikorijos lapelis). Taip galima paruošti ir žuvies maltinukus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Paprikų valtelės
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Grybai krepšeliuose
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Pikantiški krepšeliai
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Ypatingieji kiaušinukai
Maltinukai drebučiuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos faršas, gali būti su kiauliena, su prieskoniais,
500 gramų -
Obuolių sultys,
1.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš faršo iškepami nedideli maltinukai.
Želatina suberiama į obuolių sultis. Išbrinkusi želatina pašildoma, kad ištirptų, bet neužvirinama.
Maltinukai ir obuolių sultys su želatina atšaldomos. Kai sultys ima stingti, jomis užpilami maltinukai, sudėti į nedideles skardines formeles.
Kai drebučiai sustingsta, kiekviena porcija išverčiama ant lėkštutės (jei yra, apačioje padedamas salotų ar cikorijos lapelis). Taip galima paruošti ir žuvies maltinukus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as2
2011-02-18 16:26
:super: gera ideja
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
