Maltinukai drebučiuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | jautienos faršas (gali būti su kiauliena, su prieskoniais) |
1.5 stiklinės | obuolių sultys |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Iš faršo iškepami nedideli maltinukai.
2.
Želatina suberiama į obuolių sultis. Išbrinkusi želatina pašildoma, kad ištirptų, bet neužvirinama.
3.
Maltinukai ir obuolių sultys su želatina atšaldomos. Kai sultys ima stingti, jomis užpilami maltinukai, sudėti į nedideles skardines formeles.
4.
Kai drebučiai sustingsta, kiekviena porcija išverčiama ant lėkštutės (jei yra, apačioje padedamas salotų ar cikorijos lapelis). Taip galima paruošti ir žuvies maltinukus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Šokoladiniai vaisiai
- Valentino sumuštinukai
- Sultingas Kebabas
- Skanios "Bačkutės"
- Naminis varškės sūris
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Mėsos duona
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Velykų belaukiant
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Pusryčiai "Dopingas"
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Šaltiena
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
Maltinukai drebučiuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos faršas, gali būti su kiauliena, su prieskoniais,
500 gramų -
Obuolių sultys,
1.5 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš faršo iškepami nedideli maltinukai.
Želatina suberiama į obuolių sultis. Išbrinkusi želatina pašildoma, kad ištirptų, bet neužvirinama.
Maltinukai ir obuolių sultys su želatina atšaldomos. Kai sultys ima stingti, jomis užpilami maltinukai, sudėti į nedideles skardines formeles.
Kai drebučiai sustingsta, kiekviena porcija išverčiama ant lėkštutės (jei yra, apačioje padedamas salotų ar cikorijos lapelis). Taip galima paruošti ir žuvies maltinukus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as2
2011-02-18 16:26
:super: gera ideja
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...