Maltinukai drebučiuose
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos faršas (gali būti su kiauliena, su prieskoniais)
1.5 stiklinės obuolių sultys
1 valgomasis šaukštas želatina
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Iš faršo iškepami nedideli maltinukai.
2.
Želatina suberiama į obuolių sultis. Išbrinkusi želatina pašildoma, kad ištirptų, bet neužvirinama.
3.
Maltinukai ir obuolių sultys su želatina atšaldomos. Kai sultys ima stingti, jomis užpilami maltinukai, sudėti į nedideles skardines formeles.
4.
Kai drebučiai sustingsta, kiekviena porcija išverčiama ant lėkštutės (jei yra, apačioje padedamas salotų ar cikorijos lapelis). Taip galima paruošti ir žuvies maltinukus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Maltinukai drebučiuose

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iš faršo iškepami nedideli maltinukai.

  2. Želatina suberiama į obuolių sultis. Išbrinkusi želatina pašildoma, kad ištirptų, bet neužvirinama.

  3. Maltinukai ir obuolių sultys su želatina atšaldomos. Kai sultys ima stingti, jomis užpilami maltinukai, sudėti į nedideles skardines formeles.

  4. Kai drebučiai sustingsta, kiekviena porcija išverčiama ant lėkštutės (jei yra, apačioje padedamas salotų ar cikorijos lapelis). Taip galima paruošti ir žuvies maltinukus.

Reklama:

Komentarai (1)


  • as2 2011-02-18 16:26

    :super: gera ideja


Daugiau receptų