
Silkės su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | silkė |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užpilas paruošiamas taip: aliejų sumaišome su citrinos sultimis, bei šaukštu žuvies prieskonių. Iš silkės išimame visus kaulus ir supjaustome norimais gabaliukais, bei dedame į silkinę. Ten pat dedame supjaustytus svogūnus. Galų gale užliejame užpilu ir paliekame pasimarinuoti keletui valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė burokėlių patale
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Skanios "Bačkutės"
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Sumuštinukai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Įdaryti agurkėliai
-
Šventinis kelmas
-
Vorų užkandėlė
-
Žvynabudės muštiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
Silkės su citrina
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilas paruošiamas taip: aliejų sumaišome su citrinos sultimis, bei šaukštu žuvies prieskonių. Iš silkės išimame visus kaulus ir supjaustome norimais gabaliukais, bei dedame į silkinę. Ten pat dedame supjaustytus svogūnus. Galų gale užliejame užpilu ir paliekame pasimarinuoti keletui valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...