Silkės su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | silkė |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užpilas paruošiamas taip: aliejų sumaišome su citrinos sultimis, bei šaukštu žuvies prieskonių. Iš silkės išimame visus kaulus ir supjaustome norimais gabaliukais, bei dedame į silkinę. Ten pat dedame supjaustytus svogūnus. Galų gale užliejame užpilu ir paliekame pasimarinuoti keletui valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniški suktinukai
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Boružėlės
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Džiovinti kopūstai
-
Žuvis tešloje
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
Silkės su citrina
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilas paruošiamas taip: aliejų sumaišome su citrinos sultimis, bei šaukštu žuvies prieskonių. Iš silkės išimame visus kaulus ir supjaustome norimais gabaliukais, bei dedame į silkinę. Ten pat dedame supjaustytus svogūnus. Galų gale užliejame užpilu ir paliekame pasimarinuoti keletui valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
