Rūkytą šoninę, kopūstus, svogūną, grybus virti su prieskoniais apie valandą.
Minkštą mėsą ištraukti, supjaustyti gabaliukais ir sudėti atgal į sriubą.
Įberti paprikos.
Kad sriuba būtų tirštesnė, įkrėsti grietinės su miltais.
Vietoj šoninės tinka rūkytas kumpis arba dešra.

Kopūstų sriuba
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai (rauginti, su sultimis) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | česnakas |
400 gramų | kiaulienos šoninė (rukyta) |
2 vienetai | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | paprika (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurklės sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Žirnienė su grybais
-
Lečo daržovienė
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
Kopūstų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kopūstai, rauginti, su sultimis,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 vienetas -
Kiaulienos šoninė, rukyta,
400 gramų -
Grybai, džiovinti,
2 vienetai - Kvietiniai miltai
- Grietinė
- Lauro lapai
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Paprika, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytą šoninę, kopūstus, svogūną, grybus virti su prieskoniais apie valandą.
Minkštą mėsą ištraukti, supjaustyti gabaliukais ir sudėti atgal į sriubą.
Įberti paprikos.
Kad sriuba būtų tirštesnė, įkrėsti grietinės su miltais.
Vietoj šoninės tinka rūkytas kumpis arba dešra.
Reklama:
Komentarai (2)
-
HARDUTEA
2010-09-07 13:39
nu geras reikia butinai pabandyt
:bravo:
:alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...