
Kiaulienos vyniotinis drebučiuose
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos šoninė (liesa) |
100 gramų | jautiena (be kaulų) |
2 vienetai | batonas (riekės) |
100 gramų | dešrelės (pieniškos) |
2 vienetai | kiaušiniai (omletas iš kiaušinio) |
1 vienetas | kiaušiniai (omletas iš kiaušinio) |
20 gramų | želatina |
100 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | slyvos (marinuotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išimami kaulai, šoninė išmušama, išlyginami kraštai. Jautiena sumalama su nupjaustytaisiais šoninės gabaliukais ir vandenyje išmirkytu, nuspaustu batonu, sudedami kiaušinių tryniai, išmaišoma ir sudedama ant išlygintos šoninės. Ant masės sudedamas omletas, ant jo — daržovės ir dešrelės. Dabar mėsa su mase susukama voleliu, surišama siūlais, ir iškepama orkaitėje. Išimta mėsa atvėsinama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Sultinys iškošiamas, pridedama pomidorų tyrės, išplakti kiaušinių baltymai, užvirinama, iškošiama, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, ir sultinys užpilamas ant mėsos. Padedama šaltai, kad sustingtų. Vyniotinis tiekiamas papuoštas pomidorų griežinėliais, marinuotomis slyvomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sumuštinis "Ara"
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Silkė pataluose
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Tortilijų suktinukai
-
Lazdelės su sūriu
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Silkė su daržovėmis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Roksės užkandėlė
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Vytintos stintos
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Krevečių sumuštiniai
Kiaulienos vyniotinis drebučiuose
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė, liesa,
1 kilogramas -
Jautiena, be kaulų,
100 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Dešrelės, pieniškos,
100 gramų -
Kiaušiniai, omletas iš kiaušinio,
2 vienetai -
Kiaušiniai, omletas iš kiaušinio,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų - Taukai (kiaulių)
- Juodieji pipirai
- Česnakas
- Druska
- Citrinų sultys
-
Pomidorai,
1 vienetas - Slyvos, marinuotos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimami kaulai, šoninė išmušama, išlyginami kraštai. Jautiena sumalama su nupjaustytaisiais šoninės gabaliukais ir vandenyje išmirkytu, nuspaustu batonu, sudedami kiaušinių tryniai, išmaišoma ir sudedama ant išlygintos šoninės. Ant masės sudedamas omletas, ant jo — daržovės ir dešrelės. Dabar mėsa su mase susukama voleliu, surišama siūlais, ir iškepama orkaitėje. Išimta mėsa atvėsinama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Sultinys iškošiamas, pridedama pomidorų tyrės, išplakti kiaušinių baltymai, užvirinama, iškošiama, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, ir sultinys užpilamas ant mėsos. Padedama šaltai, kad sustingtų. Vyniotinis tiekiamas papuoštas pomidorų griežinėliais, marinuotomis slyvomis.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...