Jaučio liežuvio užkanda
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
300 gramų jaučio liežuvis (virtas)
3 valgomieji šaukštai majonezas
1 arbatinis šaukštelis krienai
šiek tiek krapai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
100 gramų konservuoti žirneliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jaučio liežuvio užkanda

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Jurgyte 2009-10-03 14:17

    taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:


  • vygis 2009-03-17 12:18

    mhmmmmmmmmm ;-)


Daugiau receptų