Jaučio liežuvio užkanda
INGREDIENTAI:
300 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | krienai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Egzotiškos Tortilijos
- Įdaryti burokėliai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Keptos krevetės mangų padaže
- Ypatingieji kiaušinukai
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Traškučiai iš bulvių košės
- Roterdamo riekelės
- Silkė burokėlių patale
- Kiaušininė užkandėlė
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Grilintas camembertas
- Naminiai kebabai su vištiena
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Suši su lašiša
- Karališki pusryčiai
- Triušienos mėsos iešmeliai
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Jaučio liežuvio užkanda
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jaučio liežuvis, virtas,
300 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:
-
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...