
Jaučio liežuvio užkanda
INGREDIENTAI:
300 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | krienai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Pica studentiška
-
Tortilijų suktinukai
-
Karaimų kibinai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Švelnūs suktinukai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Padažas su avokadais
-
Daržovių užkandėlė
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Suvyniotos dešrelės
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Šaltiena
-
Suši gaminimas
-
Vištiena drebučiuose
-
Įdaryti burokėliai
Jaučio liežuvio užkanda
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jaučio liežuvis, virtas,
300 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:
-
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...