
Jaučio liežuvio užkanda
INGREDIENTAI:
300 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | krienai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Pomidorų mėsainis
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Baltoji trobelė
-
Vištos spurgos
-
Vėrinukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Dešriukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Skrudintos alyvuogės
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Duona su įdaru
-
Fondiu iš moliūgo
-
Keptos krevetės
Jaučio liežuvio užkanda
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jaučio liežuvis, virtas,
300 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:
-
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...