
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiauliena ((liežuvis)) |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | žirneliai (Konservuoti) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
2.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkutė su cinamonu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Šokoladinės vynuogės
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kibinai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Grybukai po sniegu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Daržovių puokštė
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Velykiniai viščiukai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti kiaušiniai
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
- Druska
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
2 skiltelės - Žirneliai, Konservuoti
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...