Liežuvio užkandėlė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiauliena ((liežuvis)) |
2 vienetai | lauro lapų |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | žirneliai (Konservuoti) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
2.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas vyniotinis
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Krevetės patale
- Paprikų suktinukai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Omletas su daržovėmis
- Užkandis su silke stiklinėje
- Hamburgeris
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Lavašo sumuštiniai
- Sūrios lazdelės
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Kibinai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Gėlytės
- Bulvių pyragėliai
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Arvydo alyvuogių užkanda
Liežuvio užkandėlė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, (liežuvis),
1 vienetas -
Lauro lapai,
2 vienetai - Pipirai
- Druska
- Majonezas, VILNIUS
-
Česnakas,
2 skiltelės - Žirneliai, Konservuoti
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį įtrinti prieskoniais: druska, pipirais, spaustu česnaku, smulkintais lauro lapais. Palikti šaltai, kad prieskoniai įsigertų.
Išvirti pasūdytame vandenyje ir dar neatšalusį nulupti. Supjaustyti griežinėliais ir patiekti su majonezu Vilnius. Puošti konservuotais žirneliais ir žalumynais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...