Gėlytės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | dešrelės (pieniškos) |
| šiek tiek | bulvių (košė, grūsta) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | žalumynų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Pica
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Cukinijos lazdeles
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Amerikietiški vafliai
-
Pusryčiai puodelyje
-
Lašišos vėrinukai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Lazdelės su sūriu
-
Įdaryti artišokai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Pomidorų mėsainis
-
Vegetariškos picutės
-
Sūrio lazdelės
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Suvyniotos dešrelės
-
Bulviniai traškučiai
Gėlytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Žalumynai, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
