
Gėlytės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | dešrelės (pieniškos) |
šiek tiek | bulvių (košė, grūsta) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas užkandis
-
Vištienos vyniotinis
-
Skrebučiai
-
Įdarytos bulvės
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Brusketa
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Buritos (burritos)
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Zombių akytės
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Cukinijos lazdeles
-
Kepti svogūno žiedai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Sauliaus kibinai
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
Gėlytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Žalumynai, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...