Gėlytės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | dešrelės (pieniškos) |
| šiek tiek | bulvių (košė, grūsta) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | žalumynų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Suvyniotos dešrelės
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Pusryčiai puodelyje
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Sumuštinis "Ara"
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Omleto keksiukai
-
Picos - ricos
-
Karališki pusryčiai
-
Pica studentiška
-
Virtinukai su grybais
-
Lašišos vėrinukai
-
Krevetės šoninės patale
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Duona įdaryti pomidorai
Gėlytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Žalumynai, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
