
Kiaulės galvos vyniotinis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaulės galva (nedidelė) |
250 gramų | kiaulės kepenys |
2 vienetai | batonas (riekės) |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta kiaulės galva perpjaunama, išimami kaulai, užsiuvamos akių angos ir aplyginama mėsa. Galvos mėsa (paliekant odą), kepenys, išmirkytas ir nuspaustas batonas, riebaluose pakepintas svogūnas sumalami. Į gautą masę įberiama prieskonių ir gerai išmaišoma. Į kiaulės galvos odą sudedama masė, susukama, surišama, galai užsiuvami. Vanduo su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdamas 2—3 val. Atšaldytas tame pačiame sultinyje vyniotinis išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas pomidorų, agurkų griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykiniai viščiukai
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Spurgos iš varškės
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Suši su lašiša
-
Silkė su salotomis
-
Meilės pica su Spelta
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Pikantiškos morkytės
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Tradicinė silkė
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Duona su įdaru
Kiaulės galvos vyniotinis
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės galva, nedidelė,
1 vienetas -
Kiaulės kepenys,
250 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Salierai
- Petražolės
- Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta kiaulės galva perpjaunama, išimami kaulai, užsiuvamos akių angos ir aplyginama mėsa. Galvos mėsa (paliekant odą), kepenys, išmirkytas ir nuspaustas batonas, riebaluose pakepintas svogūnas sumalami. Į gautą masę įberiama prieskonių ir gerai išmaišoma. Į kiaulės galvos odą sudedama masė, susukama, surišama, galai užsiuvami. Vanduo su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdamas 2—3 val. Atšaldytas tame pačiame sultinyje vyniotinis išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas pomidorų, agurkų griežinėliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...