Kiaulės galvos vyniotinis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaulės galva (nedidelė) |
250 gramų | kiaulės kepenys |
2 vienetai | batonas (riekės) |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta kiaulės galva perpjaunama, išimami kaulai, užsiuvamos akių angos ir aplyginama mėsa. Galvos mėsa (paliekant odą), kepenys, išmirkytas ir nuspaustas batonas, riebaluose pakepintas svogūnas sumalami. Į gautą masę įberiama prieskonių ir gerai išmaišoma. Į kiaulės galvos odą sudedama masė, susukama, surišama, galai užsiuvami. Vanduo su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdamas 2—3 val. Atšaldytas tame pačiame sultinyje vyniotinis išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas pomidorų, agurkų griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Pavasariu alsuojanti pica
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Žiemos skanumynas
- Skrudintos alyvuogės
- Skani užkandėlė
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Skanusis daržovių šašlykas
- Bulvių košės kroketai
- Krekeriai su avokadų piure
- Sūrio užkandis prie vyno
- Blynelių ir lašišos užkandėlė
- Avokado užtepėlė
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Aitri kepta šoninė
- Kepti pomidorai su įdaru
- Įdaryti agurkai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Olivijos omletas
Kiaulės galvos vyniotinis
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės galva, nedidelė,
1 vienetas -
Kiaulės kepenys,
250 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Salierai
- Petražolės
- Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta kiaulės galva perpjaunama, išimami kaulai, užsiuvamos akių angos ir aplyginama mėsa. Galvos mėsa (paliekant odą), kepenys, išmirkytas ir nuspaustas batonas, riebaluose pakepintas svogūnas sumalami. Į gautą masę įberiama prieskonių ir gerai išmaišoma. Į kiaulės galvos odą sudedama masė, susukama, surišama, galai užsiuvami. Vanduo su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdamas 2—3 val. Atšaldytas tame pačiame sultinyje vyniotinis išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas pomidorų, agurkų griežinėliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...