Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su unguriu
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Fondiu iš moliūgo
-
Virtas vyniotinis
-
Silkės užkandelė
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Švilpikai
-
Burgundiškos pupelės
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Kibinai
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Šaltiena
-
Mini sumuštinukai
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Įdaryti pomidorai
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...