Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Šokoladinės braškės
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Silkės su citrina
-
Omletas su daržovėmis
-
Silkė patale
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Krekerių užkandėlė
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...