Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su paprikomis
- Cukinijos lazdeles
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Hamburgeris
- Sūrio piršteliai
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Vaisių desertas su brendžiu
- Daržovių miksas "Vasara"
- Įdarytos dešrelės
- Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
- Pyragėliai su žuvimi
- Duona su sūriu
- Suši gaminimas
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Sūrio lazdelės
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Pikantiški migdolai
- Vėrinukai
- Apelsinai su ridikėliais
- Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...