Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Įdaryti agurkėliai
-
Liežuvio užkandėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Mocarelos užkandis
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Bulviniai traškučiai
-
Silkė su burokėliais
-
Žuvies tortas
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Vegetariški čeburėkai
-
Bulvių pyragėliai
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Užtepėlė
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...