Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
| 12 vienetų | bulvių (mažos) |
| 50 gramų | taukai (kiaulių) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Brokoliai tešloje
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Marinuota silkės filė
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Zombių akytės
-
Keptos krevetės
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Sūrio suktinukai
-
Naminiai traskuciai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Vaisių vėrinukai
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
