Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Žiemos skanumynas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištos spurgos
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karališkos krevetės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytas agurotis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkės užkandelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė pataluose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepti svogūno žiedai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kumpio suktinukai
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...