Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!

Keptos bulvytės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių (mažos) |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus pudra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Lavašo suktinukai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Salotos ananase
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Švelnūs suktinukai
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
Keptos bulvytės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, mažos,
12 vienetų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Cukraus pudra,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškios, užbarstomos miltiniu cukrumi. Kepama, kol gražiai pagels. Pasūdomа. Valgoma su kepta nugarine.
Salotos paruoštos!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...