220 gramų | bulvių (milteliai, kukuliams) |
100 gramų | jautiena (malta) |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (aštrios) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
435 mililitrai | pomidorai (konservuoti, lupti) |
šiek tiek | paprika (malta) |
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, patrokšinti su šaukštu aliejaus, sudėti pjaustytus pomidorus. padažą virti apie 10 minučių.
Pasūdytame vandenyje išvirti kukulius. Padažą pagardinti pagal skonį. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pačirškinti su šaukštu aliejaus.
Graibštu išgriebti kukulius ir sudėti į lėkštes. apibarstyti pakepinta šonine ir patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Bulviškienė
- Bulvių apkepas
- Keptos česnakinės bulvės
- Apkepas „La Graikija“
- Keptos bulvės su cukinija
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Troškinys čenachinėse
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
- Norvegiški bulviniai blynai
- Musak
- Velykinis paršiukas
- Virtų bulvių blynai
- Bulvių kroketai
- Pievagrybiai ant žarijų
- Faršu įdarytos bulvės
- Bulvinukai
- Bulvinė pica su dešrelėm
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Įdaryti bulvių kukuliai
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, milteliai, kukuliams,
220 gramų -
Jautiena, malta,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, aštrios,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai, konservuoti, lupti,
435 mililitrai - Paprika, malta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti tešlą kukuliams (pagal gamintojų rekomendacijas ant pakelio). Maltą mėsą sumaišyti su džiūvėsėliais, garstyčiomis, prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogūnu ir agurku. Paskaninti mėgstamais prieskoniais. Iš tešlos suformuoti 8 kukulius ir juos įdaryti mėsos faršu. Užvirinti apie 2 l pasūdyto vandens.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, patrokšinti su šaukštu aliejaus, sudėti pjaustytus pomidorus. padažą virti apie 10 minučių.
Pasūdytame vandenyje išvirti kukulius. Padažą pagardinti pagal skonį. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pačirškinti su šaukštu aliejaus.
Graibštu išgriebti kukulius ir sudėti į lėkštes. apibarstyti pakepinta šonine ir patiekti.