
12 vienetų | morkos |
6 vienetai | batonas (riekės) |
šiek tiek | druska |
Kumpio įdarui reikia: 150 g rūkyto kumpio, 4 batono riekelės, šaukštas taukų, 3 šaukštai grietinės, 2 svogūnai.
Grybų įdarui reikia: 20 g džiovintų grybų, 3 svogūnai, 1,5 šaukšto miltų, 3 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos, sviesto.
Morkos supjaustomos 6 cm ilgio gabalais (vidurys išimamas), apverdamos pasūdytame vandenyje, nuvarvinamos, nusausinamos, prikemšamos kurio nors įdaro ir, pridėjus sviesto, iškepamos orkaitėje. Tiekiamos pašildytame pusdubenyje, apdėliotos batono skrebučiais.
Mėsos įdarui mėsa sumalama kartu su supjaustytais svogūnais, įberiama pipirų, druskos; viskas gerai išmaišoma.
Kumpio įdarui supjaustyti svogūnai ir kumpis pakepinami svieste, įdedama išmirkyto batono, grietinės, riebalų; viskas išmaišoma.
Grybų įdarui grybai išverdami, sumalami ir pakepinami svieste kartu su supjaustytu svogūnu. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami grybų sultiniu, pavirinama, pridedama pipirų, druskos, grietinės, viskas gerai išmaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Apkeptos daržovės
-
Slovakiški baklažanai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Daržovių iešmai
-
Moliūgai vakarienei
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Blynai su kopūstais
-
Lietuviški čenakai
-
Moliūgų blynai
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Įdaryti pomidorai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Grilyje keptos daržovės
-
Balandėliai
Įdarytos morkos

- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Batonas, riekės,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsos įdarui reikia: 500 g mėsos, 3 svogūnai, truputį riebalų, pipirų, druskos.
Kumpio įdarui reikia: 150 g rūkyto kumpio, 4 batono riekelės, šaukštas taukų, 3 šaukštai grietinės, 2 svogūnai.
Grybų įdarui reikia: 20 g džiovintų grybų, 3 svogūnai, 1,5 šaukšto miltų, 3 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos, sviesto.
Morkos supjaustomos 6 cm ilgio gabalais (vidurys išimamas), apverdamos pasūdytame vandenyje, nuvarvinamos, nusausinamos, prikemšamos kurio nors įdaro ir, pridėjus sviesto, iškepamos orkaitėje. Tiekiamos pašildytame pusdubenyje, apdėliotos batono skrebučiais.
Mėsos įdarui mėsa sumalama kartu su supjaustytais svogūnais, įberiama pipirų, druskos; viskas gerai išmaišoma.
Kumpio įdarui supjaustyti svogūnai ir kumpis pakepinami svieste, įdedama išmirkyto batono, grietinės, riebalų; viskas išmaišoma.
Grybų įdarui grybai išverdami, sumalami ir pakepinami svieste kartu su supjaustytu svogūnu. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami grybų sultiniu, pavirinama, pridedama pipirų, druskos, grietinės, viskas gerai išmaišoma.