
Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
40 gramų | grybai (džiovinti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
60 gramų | dešra |
12 vienetų | slyvos (džiovintos) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Buritos (burritos)
-
Cukinijų laiveliai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Vyniotinis Kubilas
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Daniškas plovas
-
Sibiro koldūnai
-
Kepsnys Du milžinai
-
Jautiena kiniškai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Kapota keri mėsa
Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
800 gramų -
Grybai, džiovinti,
40 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Dešra,
60 gramų -
Slyvos, džiovintos,
12 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Dina
2009-12-11 10:54
:super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...