
Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
40 gramų | grybai (džiovinti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
60 gramų | dešra |
12 vienetų | slyvos (džiovintos) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kiaulienos šašlykai
-
Jautienos kotletukai
-
Mėsos duona
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Jautienos kepsnys
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Avienos šašlykas
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Ūkininko suktinukas
-
Kotletukai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
800 gramų -
Grybai, džiovinti,
40 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Dešra,
60 gramų -
Slyvos, džiovintos,
12 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Dina
2009-12-11 10:54
:super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...