1 galva | kopūstai (apie 650 gr) |
2 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
1 vienetas | svogūnai (mažų) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintų petražolių |
0.333333 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos širdelių blyneliai
- Morkų blyneliai
- Makaroninis su krabais
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Blynai su obuoliais
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Moliūgų sklindžiai
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
- Kepsneliai su kiauliena
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- Meilės blynai
- Žirnių blynai
- Grikių blynai be kiaušinių
- Greiti kopūstų blyneliai
- Blynai su morkomis
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Blynukai su kukurūzais
Greiti kopūstų blyneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, apie 650 gr,
1 galva -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, mažų,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintos petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Komentarai (2)
-
Algis Vaznelis
2019-06-16 14:14
Labai skanus