Greiti kopūstų blyneliai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Labai greitai ir lengvai paruošiami, sveikuoliški blyneliai. Jums prireiks tik kopūsto, keleto kiaušinių, šiek tiek miltų bei prieskonių ir blyneliai bus greitai paruošti! Labai greitai ir lengvai paruošiami, sveikuoliški blyneliai. Jums prireiks tik kopūsto, keleto kiaušinių, šiek tiek miltų bei prieskonių ir blyneliai bus greitai paruošti! Kadangi kopūstas turi labai mažai kalorijų ir jis sudaro visą patiekalo pagrindą, tad tie, kas skaičiuoja kalorijas bus labai patenkinti aptikę šį blynelių receptą. Kopūstų blyneliai skanūs tiek karšti, tiek šalti. Jie puikiai tinka su įvairiausiais padažais ir mėgstamomis salotomis. Šiuos blynelius taip pat galite patiekti kaip užkandį. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 galva kopūstai (apie 650 gr)
2 vienetai kiaušiniai
8 valgomieji šaukštai miltai
1 vienetas svogūnai (mažų)
1 arbatinis šaukštelis druska
1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
0.333333 arbatinio šaukštelio juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
2.
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
3.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
4.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
5.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Greiti kopūstų blyneliai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai greitai ir lengvai paruošiami, sveikuoliški blyneliai. Jums prireiks tik kopūsto, keleto kiaušinių, šiek tiek miltų bei prieskonių ir blyneliai bus greitai paruošti! ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).

  2. Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.

  3. Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.

  4. Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.

  5. Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų