
Daniškos bandelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | mielės |
1 stiklinė | vanduo (siltas 37 laispnių) |
125 gramai | sviestas |
3 stiklinės | vanduo (siltas 37 laispnių) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į indą sutrupiname mieles, supilame šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų ir druską, supilame šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušame kiaušinį. Suberiame miltus. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome vienodo dydžio bandeles ir kildiname dar 15 min. Po to aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su kviečiais
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Bandelės su grybų įdaru
-
Bandelės "Rožytės"
-
Mielinės spurgos
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Bandelės su cinamonu
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Žuvies spurgytės
-
Bandelės su kopūstais
-
Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
-
Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
-
Bandelės su aguonomis
-
Mielinės bandelės
-
Bandelės su varške
-
Bandelės su varške
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Bandelės su džemu
-
Vengriški pyragėliai
Daniškos bandelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės,
50 gramų -
Vanduo, siltas 37 laispnių,
1 stiklinė -
Sviestas,
125 gramai -
Vanduo, siltas 37 laispnių,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą sutrupiname mieles, supilame šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų ir druską, supilame šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušame kiaušinį. Suberiame miltus. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome vienodo dydžio bandeles ir kildiname dar 15 min. Po to aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...