
Daniškos bandelės
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | mielės |
1 stiklinė | vanduo (siltas 37 laispnių) |
125 gramai | sviestas |
3 stiklinės | vanduo (siltas 37 laispnių) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į indą sutrupiname mieles, supilame šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų ir druską, supilame šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušame kiaušinį. Suberiame miltus. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome vienodo dydžio bandeles ir kildiname dar 15 min. Po to aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arbatinės bandelės
-
Bandelės su varške
-
Minkštos bandelės su dešrelėmis
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Bandelės prie arbatos
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Bandelės su varške
-
Avižinės bandelės
-
Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
-
Bandelės su cinamonu
-
Apvaliosios bandelės
-
Bandelės su kviečiais
-
Bandelės vyrams
-
Lazdelės su sūriu
-
Skandinaviškos bandelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Bandelės su lašinukų įdaru
-
Bandelės su bulvėmis
-
Spurgos su vyšnių džemu
Daniškos bandelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės,
50 gramų -
Vanduo, siltas 37 laispnių,
1 stiklinė -
Sviestas,
125 gramai -
Vanduo, siltas 37 laispnių,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į indą sutrupiname mieles, supilame šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiame cukrų ir druską, supilame šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušame kiaušinį. Suberiame miltus. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome vienodo dydžio bandeles ir kildiname dar 15 min. Po to aptepame plaktu kiaušiniu ir dedame į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...