Bandelės su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| Aptepimui: | ||
| 100 gramų | cukrus | |
| Tešlai: | ||
| 150 gramų | cukrus | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 11 gramų | mielės (sausos) | |
| 200 gramų | sviestas | |
| 500 mililitrų | pienas | |
| 1 kilogramas | kvietiniai miltai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į šiltą pieną įmaišome mieles. Po to suberiame pusę miltų.
2.
Išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu šiltoje vietoje, kad pakiltų (30 min.).
3.
Įminkome cukrų, minkštą sviestą, kiaušinius ir likusius miltus. Uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje 1 valandai, kad tešla vėl pakiltų.
4.
Cukrų sumaišome su cinamonu.
5.
Tešlą padaliname į 2-3 dalis ir iškočiojame iki plonų blynų. Apibarstome cinamono ir cukraus mišinius ir susukame.
6.
Tešlos ritinukus supjaustome griežinėliais. Sudedame bandeles į kepimo skardą ir paliekame 20 minučių.
7.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
-
Tobulas mėsainis
-
Daniškos bandelės
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Bandelės vasaros užkandžiams
-
Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Bandelės hamburgeriams
-
Sūrio pyragėliai
-
Bandelės su varške
-
Mielinės bandelės su kokoso įdaru
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Pusryčių bandelės
-
Bandelės su aguonomis ir šokoladu
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Bandelės su cinamonu
-
Bandelės prie arbatos
-
Bandelės su bulvėmis
-
Mielinės bandelės
Bandelės su cinamonu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
150 gramų -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės, sausos,
11 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišome mieles. Po to suberiame pusę miltų.
Išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu šiltoje vietoje, kad pakiltų (30 min.).
Įminkome cukrų, minkštą sviestą, kiaušinius ir likusius miltus. Uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje 1 valandai, kad tešla vėl pakiltų.
Cukrų sumaišome su cinamonu.
Tešlą padaliname į 2-3 dalis ir iškočiojame iki plonų blynų. Apibarstome cinamono ir cukraus mišinius ir susukame.
Tešlos ritinukus supjaustome griežinėliais. Sudedame bandeles į kepimo skardą ir paliekame 20 minučių.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Dovile
2015-04-02 23:07
Labas , ar galima butų gaminti su šviežiomis mielėmis ir jei taip kiek ju reiketu dėti?
-
(anonimas)
2013-02-07 13:17
:-) labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
