
Bandelės su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Aptepimui: | ||
100 gramų | cukrus | |
Tešlai: | ||
150 gramų | cukrus | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
11 gramų | mielės (sausos) | |
200 gramų | sviestas | |
500 mililitrų | pienas | |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į šiltą pieną įmaišome mieles. Po to suberiame pusę miltų.
2.
Išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu šiltoje vietoje, kad pakiltų (30 min.).
3.
Įminkome cukrų, minkštą sviestą, kiaušinius ir likusius miltus. Uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje 1 valandai, kad tešla vėl pakiltų.
4.
Cukrų sumaišome su cinamonu.
5.
Tešlą padaliname į 2-3 dalis ir iškočiojame iki plonų blynų. Apibarstome cinamono ir cukraus mišinius ir susukame.
6.
Tešlos ritinukus supjaustome griežinėliais. Sudedame bandeles į kepimo skardą ir paliekame 20 minučių.
7.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
-
Bandelės su aguonomis ir šokoladu
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Naminė bulka su sezamais
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Ruginių miltų bandelės
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Bandelės su cinamonu
-
Švediškos bandelės
-
Bandelės su cinamonu
-
Vengriški pyragėliai
-
Bandelės
-
Bandelės su spanguolėmis
-
Mielinės bandelės
-
Zanza
-
Arbatinės bandelės
-
Sūrio pyragėliai
-
Pikantiški pyragėliai
Bandelės su cinamonu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
150 gramų -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės, sausos,
11 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišome mieles. Po to suberiame pusę miltų.
Išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu šiltoje vietoje, kad pakiltų (30 min.).
Įminkome cukrų, minkštą sviestą, kiaušinius ir likusius miltus. Uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje 1 valandai, kad tešla vėl pakiltų.
Cukrų sumaišome su cinamonu.
Tešlą padaliname į 2-3 dalis ir iškočiojame iki plonų blynų. Apibarstome cinamono ir cukraus mišinius ir susukame.
Tešlos ritinukus supjaustome griežinėliais. Sudedame bandeles į kepimo skardą ir paliekame 20 minučių.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Dovile
2015-04-02 23:07
Labas , ar galima butų gaminti su šviežiomis mielėmis ir jei taip kiek ju reiketu dėti?
-
(anonimas)
2013-02-07 13:17
:-) labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...