Aptepimui: | ||
100 gramų | cukrus | |
Tešlai: | ||
150 gramų | cukrus | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
11 gramų | mielės (sausos) | |
200 gramų | sviestas | |
500 mililitrų | pienas | |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Močiutės bandelės su obuoliais
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Bandelės su įdaru
- Sūrio pyragėliai
- Švediškos bandelės
- Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
- Naminė bulka su sezamais
- Vengriški pyragėliai
- Bandelės su spanguolėmis
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės hamburgeriams
- Tobulas mėsainis
- Pyragėliai su mėsa
- Dešrelės tešloje
- Bandelės su varške
- Pikantiški pyragėliai
- Skandinaviškos bandelės
- Bandelės su kriaušėmis
- Aguoninis pyragas
- Močiutės kaimiškos dešrelės
Bandelės su cinamonu
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
150 gramų -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės, sausos,
11 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į šiltą pieną įmaišome mieles. Po to suberiame pusę miltų.
Išminkome ir paliekame uždengę rankšluosčiu šiltoje vietoje, kad pakiltų (30 min.).
Įminkome cukrų, minkštą sviestą, kiaušinius ir likusius miltus. Uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje 1 valandai, kad tešla vėl pakiltų.
Cukrų sumaišome su cinamonu.
Tešlą padaliname į 2-3 dalis ir iškočiojame iki plonų blynų. Apibarstome cinamono ir cukraus mišinius ir susukame.
Tešlos ritinukus supjaustome griežinėliais. Sudedame bandeles į kepimo skardą ir paliekame 20 minučių.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 25 - 30 minučių.
Komentarai (3)
-
Dovile
2015-04-02 23:07
Labas , ar galima butų gaminti su šviežiomis mielėmis ir jei taip kiek ju reiketu dėti?
-
(anonimas)
2013-02-07 13:17
:-) labai skanu