50 gramų | sviestas |
200 gramų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
30 gramų | mielės |
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
Smulkiai supjaustytų virtų grybų
Svogūnas, 1vienetas
Druska, 1 šaukštelis
1. Pašildyti pieną, sudėti mieles ir įberti šaukštelį cukraus.
2. Išmaišyti.
3. Įmušti kiaušinį ir įdėti minkštą, supjaustytą sviestą.
4. Viską išmaišyti ir minkyti tešlą apie 15 min.
5. Išminkius palikti tešlą apie 30 - 40 min šiltoje vietoje kad pakiltų.
6. Grybus ir svogūnus pakepinti aliejuje ir palikti kad atvėstų.
7. Pakilus tešlai, ją iškočioti maždaug 1 cm storio.
8. Iškočiojus tešlą, su stikline padaryti skritulėlius ir su šaukštu dėti grybus.
9. Užlankstyti stipriai kraštus ir dėti bandeles siūle į apačią.
10. Suformavus bandeles, palikti dar 10 min kad pakiltų.
11. Pakilusios bandelės aptepamos plaktu kiaušiniu ir dedamos į pašildytą orkaitę.
Kepama apie 20 - 25 min 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekiama su daržovių ar vištienos sultinu.
SKANAUS! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbatinės bandelės
- Zanza
- "Traškio" bandelė
- Padangėlės
- Cinamoninės sraigutės
- Greitas užkandis
- Skandinaviškos bandelės
- Bandelės su varške
- Bandelės su bulvėmis
- Bandelės su lašinukų įdaru
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Bandelės "Rožytės"
- Pyragėliai su mėsa
- Bandelės su kopūstais
- Mielinė bulka su razinomis
- Dešriukai
- Karštos bandelės
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
- Močiutės bandelės su obuoliais
Bandelės su grybų įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Pienas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui reikės:
Smulkiai supjaustytų virtų grybų
Svogūnas, 1vienetas
Druska, 1 šaukštelis
1. Pašildyti pieną, sudėti mieles ir įberti šaukštelį cukraus.
2. Išmaišyti.
3. Įmušti kiaušinį ir įdėti minkštą, supjaustytą sviestą.
4. Viską išmaišyti ir minkyti tešlą apie 15 min.
5. Išminkius palikti tešlą apie 30 - 40 min šiltoje vietoje kad pakiltų.
6. Grybus ir svogūnus pakepinti aliejuje ir palikti kad atvėstų.
7. Pakilus tešlai, ją iškočioti maždaug 1 cm storio.
8. Iškočiojus tešlą, su stikline padaryti skritulėlius ir su šaukštu dėti grybus.
9. Užlankstyti stipriai kraštus ir dėti bandeles siūle į apačią.
10. Suformavus bandeles, palikti dar 10 min kad pakiltų.
11. Pakilusios bandelės aptepamos plaktu kiaušiniu ir dedamos į pašildytą orkaitę.
Kepama apie 20 - 25 min 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekiama su daržovių ar vištienos sultinu.
SKANAUS! :)
Komentarai (25)
-
Marytė
2016-12-19 10:57
Susiruošiau,einu kept.
-
skaiste.
2014-12-22 16:41
Nesamone kazkoke viskas konkrecei net nesurasyta,dariau nks nesigavo kazkoke pieva....
-
Audrone
2011-09-26 09:46
Kiek grybu reikia?
-
vilija
2011-08-05 12:21
reikes pabandyti :-) :-) :-) :-) :-)
-
Sausainis
2011-01-03 18:38
kepsim su Mandarinu ;)
-
Mandarinas
2011-01-03 18:35
Reiks pabandyti, kai bus laiko. %-)
-
Vijole,
2010-12-23 17:14
einu kepti,bus ir kuciu stalui :-) LFC
-
ANONIMUI
2010-10-05 13:47
nieko nesupranti tai eik zaist ar i one.lt . Snargliams cia ner ka veikt.
-
Vika
2010-03-21 22:39
Ana i sveikata ;-) man jos ir labai patinka :super:
-
Ana
2010-03-21 21:14
mieles- visai nesijaucia, receptas idealus, kai iskepsit: suzinosit