Pikantiški pyragėliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek sūris (tarkuotas, 30-40, fermentinis)
1 vienetas paprika (raudonoji)
1 vienetas kiaušiniai (tryniai)
šiek tiek krapai (tinka ir šaldyti)
šiek tiek petražolės (tinka ir šaldyti)
šiek tiek prieskoniai
338 gramai varškė (grūdėta (galima ir liesos))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Papildomai reikės:
dytos sluoksniuotos tešlos lakštų (500 g)
Kepimo popieriaus

Iš nurodytų sudėtinių dalių pagaminsite 12 pyragėlių

1.Tešlą atšildykite. Tai trunka 15-20 minučių ir kaip tik spėsim pagaminti įdarą.
2. Papriką sutarkuoti (burokine tarka) – odelė liks, ją išmesti. Masę prispausti pirštais prie lėkštės ir nupilti skystį.
3. Viską dedam į dubenį: varškę, sutarkuotą papriką, smulkiai sukapotas žoleles, tarkuotą sūrį. Gerai išmaišyti, pagardinti prieskoniais.
4.Tešlos lakštus supjaustom į kvadratus 4x4 cm dydžio, kaip tik išeina 12 kvadratų.
5. Ant kvadrato dedam įdarą – apie 2 arbatinius šaukštelius. Pyragėlio kraštus atsargiai suspausti pirštais ir dar pagražinti kraštus šakute.
6. Dedam pyragėlius ant kepimo popieriaus. Viršų patepkite išplaktu kiaušinio tryniu. Pabarstyti sezamo sėklomis, linų sėmenimis, kmynais – kuo patinka.

Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 25 min.

Skanaus! :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiški pyragėliai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Papildomai reikės:
dytos sluoksniuotos tešlos lakštų (500 g)
Kepimo popieriaus

Iš nurodytų sudėtinių dalių pagaminsite 12 pyragėlių

1.Tešlą atšildykite. Tai trunka 15-20 minučių ir kaip tik spėsim pagaminti įdarą.
2. Papriką sutarkuoti (burokine tarka) – odelė liks, ją išmesti. Masę prispausti pirštais prie lėkštės ir nupilti skystį.
3. Viską dedam į dubenį: varškę, sutarkuotą papriką, smulkiai sukapotas žoleles, tarkuotą sūrį. Gerai išmaišyti, pagardinti prieskoniais.
4.Tešlos lakštus supjaustom į kvadratus 4x4 cm dydžio, kaip tik išeina 12 kvadratų.
5. Ant kvadrato dedam įdarą – apie 2 arbatinius šaukštelius. Pyragėlio kraštus atsargiai suspausti pirštais ir dar pagražinti kraštus šakute.
6. Dedam pyragėlius ant kepimo popieriaus. Viršų patepkite išplaktu kiaušinio tryniu. Pabarstyti sezamo sėklomis, linų sėmenimis, kmynais – kuo patinka.

Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 25 min.

Skanaus! :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • Alvydas 2014-03-11 14:03

    Skaniai atrodo megstu taip pat gamint nuo pat 10 -ies metu megstu gamint


  • (anonimas) 2010-02-11 12:28

    :-) ;-) :super: :parselis: :bravo:


  • Linksmute 2010-01-18 20:35

    :-* Labai issamus ,idomus ir paprastas receptas.Nuotraukos puikios.Aciu ! Butinai pabandysiu padaryti -atrodo skaniai. :alus:


  • Zabis 2010-01-13 09:08

    Liuks! Kaip tik daznai pritruksta ideju, ka pagaminti is saldytos teslos :-)


Daugiau receptų