
Raugintų kopūstų bandelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | rauginti kopūstai |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Paršiukai“
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Kriziniai keksiukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Bananiniai - snikersiniai keksiukai
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Morkų pyragaičiai
-
Pikantiški pyragėliai
-
Tiramisu
-
Velykiniai lizdeliai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Keksiukai su persikais
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Šventiniai žaliukai
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Miltinės spurgos
-
Evos šokoladiniai keksiukai
Raugintų kopūstų bandelės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Mielės
- Rauginti kopūstai
-
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Rasa
2015-08-24 11:12
Nuotraukoje riebaluose kepti,o ne orkaiteje,neapgausit!
-
Jolanta
2015-08-22 21:59
kiek mieliu deti?
-
taip :)
2015-05-31 14:26
tikras lietuviskas receptas :) raso ir nedaraso. Tai kiek turi buti mieliu? Juk ivairiai deadama mieliu i bulkuciu tesla.
-
jurgita
2015-03-11 17:19
Kiek gr mieliu iu kokiu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...