500 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | rauginti kopūstai |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
- Varškės spurgos
- Šokoladainis
- Aguoniniai pyragėliai
- Obuoliniai rageliai
- Pyragėliai su obuoliene
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
- Varškės spurgos
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Karamelinės lazdelės
- Šokoladiniai keksiukai
- Mikro keksiukai
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Rageliai
- Šventiniai žaliukai
- Mėsos ir sūrio pyragėliai
- Bulka su šokolado įdaru
Raugintų kopūstų bandelės
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Mielės
- Rauginti kopūstai
-
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.
Komentarai (6)
-
Rasa
2015-08-24 11:12
Nuotraukoje riebaluose kepti,o ne orkaiteje,neapgausit!
-
Jolanta
2015-08-22 21:59
kiek mieliu deti?
-
taip :)
2015-05-31 14:26
tikras lietuviskas receptas :) raso ir nedaraso. Tai kiek turi buti mieliu? Juk ivairiai deadama mieliu i bulkuciu tesla.
-
jurgita
2015-03-11 17:19
Kiek gr mieliu iu kokiu?