Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
Porcijų skaičius:
22
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 22
| Įdarui: | ||
| 400 gramų | kiaulienos faršas | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | sultinys | |
| 2 žiupsneliai | prieskoniai | |
| 2 žiupsneliai | druska | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| Tešlai: | ||
| 300 gramų | miltai | |
| 200 gramų | varškė | |
| 1 stiklinė | pienas | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš nurodytų produktų (varškė, kiaušinis, soda, pienas, miltai) užminkyti tešlą. Jeigu reikia, pridėti dar miltų - tešla turi nelipti prie rankų.
2.
Kiaulienos faršą sumaišyti su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Pagardinti prieskoniais. Įpilti sultinio ir gerai išmaišyti.
3.
Tešlą iškočioti ir išspausti 15 - 20 cm skresmens apskritimus.
4.
Ant kiekvieno tešlos skrituliuko dėti po šaukštą įdaro, perlenkti pusiau ir gražiai apspaudyti kraštus šakute. Svarbu, kad neliktų jokių plyšelių, nes sultys išbėgs.
5.
Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps viduje esantis faršas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Mieliniai riestainiukai
-
Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
-
Bandelės vasaros užkandžiams
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Bandelės su kopūstais
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Lazdelės su sūriu
-
Įdarytos bandelės
-
Bandelės su varške
-
Bandelės "Rožytės"
-
Aguoninis pyragas
-
Ruginių miltų bandelės
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Dešrelės tešloje
-
Bandelės su mėsa ir paprikomis
-
Bandelės iš batono
-
Bandelės su spanguolėmis
-
Bandelės su grybų įdaru
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 22
-
Kiaulienos faršas,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys,
1 arbatinis šaukštelis -
Prieskoniai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
300 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Aliona
Gaminimo eiga:
Iš nurodytų produktų (varškė, kiaušinis, soda, pienas, miltai) užminkyti tešlą. Jeigu reikia, pridėti dar miltų - tešla turi nelipti prie rankų.
Kiaulienos faršą sumaišyti su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Pagardinti prieskoniais. Įpilti sultinio ir gerai išmaišyti.
Tešlą iškočioti ir išspausti 15 - 20 cm skresmens apskritimus.
Ant kiekvieno tešlos skrituliuko dėti po šaukštą įdaro, perlenkti pusiau ir gražiai apspaudyti kraštus šakute. Svarbu, kad neliktų jokių plyšelių, nes sultys išbėgs.
Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps viduje esantis faršas. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Rimantas
2022-05-12 07:56
Noriu
-
O.
2016-09-04 16:01
Uzima laiko pasigaminti, bet jie to verti :))) skanumelis!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
