Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 22
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Pagal šį receptą ruošta tešla labai minkšta. Šią tešlą galima naudoti ir su kitais įdarais: tiršta uogiene, obuoliais su cinamonu, vištiena. Puikus patiekalas ne tik namie, Pagal šį receptą ruošta tešla labai minkšta. Šią tešlą galima naudoti ir su kitais įdarais: tiršta uogiene, obuoliais su cinamonu, vištiena. Puikus patiekalas ne tik namie, bet ir gamtoje. (...daugiau) Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 22
Įdarui:
400 gramų kiaulienos faršas
1 vienetas svogūnai
1 arbatinis šaukštelis sultinys
2 žiupsneliai prieskoniai
2 žiupsneliai druska
1 žiupsnelis pipirai
Tešlai:
300 gramų miltai
200 gramų varškė
1 stiklinė pienas
1 vienetas kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis soda
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš nurodytų produktų (varškė, kiaušinis, soda, pienas, miltai) užminkyti tešlą. Jeigu reikia, pridėti dar miltų - tešla turi nelipti prie rankų.
2.
Kiaulienos faršą sumaišyti su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Pagardinti prieskoniais. Įpilti sultinio ir gerai išmaišyti.
3.
Tešlą iškočioti ir išspausti 15 - 20 cm skresmens apskritimus.
4.
Ant kiekvieno tešlos skrituliuko dėti po šaukštą įdaro, perlenkti pusiau ir gražiai apspaudyti kraštus šakute. Svarbu, kad neliktų jokių plyšelių, nes sultys išbėgs.
5.
Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps viduje esantis faršas. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 22
Įdarui: Tešlai:
Autoriaus žodis: Pagal šį receptą ruošta tešla labai minkšta. Šią tešlą galima naudoti ir su kitais įdarais: tiršta uogiene, obuoliais su cinamonu, vištiena. Puikus patiekalas ne tik namie, ( ...daugiau ) Aliona
Gaminimo eiga:
  1. Iš nurodytų produktų (varškė, kiaušinis, soda, pienas, miltai) užminkyti tešlą. Jeigu reikia, pridėti dar miltų - tešla turi nelipti prie rankų.

  2. Kiaulienos faršą sumaišyti su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Pagardinti prieskoniais. Įpilti sultinio ir gerai išmaišyti.

  3. Tešlą iškočioti ir išspausti 15 - 20 cm skresmens apskritimus.

  4. Ant kiekvieno tešlos skrituliuko dėti po šaukštą įdaro, perlenkti pusiau ir gražiai apspaudyti kraštus šakute. Svarbu, kad neliktų jokių plyšelių, nes sultys išbėgs.

  5. Keptuvėje gerai įkaitinti aliejų ir kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps viduje esantis faršas. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aliona
Reklama:

Komentarai (3)


  • Rimantas 2022-05-12 07:56

    Noriu


  • O. 2016-09-04 16:01

    Uzima laiko pasigaminti, bet jie to verti :))) skanumelis!!!


Daugiau receptų