
Bandelės su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
50 gramų | grietinėlės, 35% |
500 gramų | grybai |
šiek tiek | tešla (Trapi) |
20 gramų | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Tešlą atšildyti. Lašinukus, svogūnus, grybus smulkiai supjaustyti. Pirma, iškepti lašinukus, tada dėti svogūnas, galiausiai grybus. Supilti grietinėlę, prieskonius, pabarsyti džiūvėsėliais ir išmaišyti. tešlą supjaustyti kvadračiukasi, į vidurį dėti įdaro, užlenkti kraštus, kepti 200 C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykiniai lizdeliai
-
Keksiukai
-
Citrinų pudingas
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Margi keksiukai
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Daniški pyragėliai
-
Vištos spurgos
-
Plikyti pyragaičiai
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Pyragėlis su uogomis
-
Dieviški eklerai
-
Baltijos pyragėliai
-
Obuoliniai keksiukai
-
Kapučininiai keksiukai
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Mini canelles
-
Bandelės su varške
Bandelės su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinėlė, 35%,
50 gramų -
Grybai,
500 gramų - Tešla, Trapi
-
Džiūvėsėliai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti. Lašinukus, svogūnus, grybus smulkiai supjaustyti. Pirma, iškepti lašinukus, tada dėti svogūnas, galiausiai grybus. Supilti grietinėlę, prieskonius, pabarsyti džiūvėsėliais ir išmaišyti. tešlą supjaustyti kvadračiukasi, į vidurį dėti įdaro, užlenkti kraštus, kepti 200 C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...