Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).

Cinamoninės sraigutės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | miltai (SPELTA) |
100 gramų | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
125 mililitrai | pienas |
1 žiupsnelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (įdarui) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
3.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos bandelės
-
Sūrio pyragėliai
-
Bandelės su varške
-
Švediškos bandelės
-
Bandelės su aguonomis ir šokoladu
-
Greitas užkandis
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Migdolinės bandelės
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Pynutės
-
Minkštos bandelės su dešrelėmis
-
Vengriški pyragėliai
-
Bandelės vasaros užkandžiams
-
Sūrio pyragėliai
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Bandelės su aguonomis
-
Skandinaviškos bandelės
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
Cinamoninės sraigutės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Mielės, sausos,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
125 mililitrai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus, įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...