Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).

Cinamoninės sraigutės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | miltai (SPELTA) |
100 gramų | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
125 mililitrai | pienas |
1 žiupsnelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (įdarui) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
3.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skandinaviškos bandelės
-
Bandelės su kopūstais
-
Sūrio pyragėliai
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Bandelės su cinamonu
-
Pyragas su razinomis
-
Bandelės su cinamonu
-
Lazdelės su sūriu
-
Pikantiški pyragėliai
-
Ruginių miltų bandelės
-
Minkštos bandelės su dešrelėmis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Pusryčių bandelės
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Aguoninis pyragas
-
Avižinės bandelės
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Kvietinės bandelės
-
Aguonų vyniotinukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
Cinamoninės sraigutės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Mielės, sausos,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
125 mililitrai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus, įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...