Cinamoninės sraigutės
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų miltai (SPELTA)
100 gramų cukrus
1.5 arbatinio šaukštelio mielės (sausos)
125 mililitrai pienas
1 žiupsnelis druska
2 valgomieji šaukštai cinamonas
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai cukrus (įdarui)
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).
2.
Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
3.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Cinamoninės sraigutės

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
    Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
    Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
    Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).

  2. Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.

  3. Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų