Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).
Cinamoninės sraigutės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 300 gramų | miltai (SPELTA) |
| 100 gramų | cukrus |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
| 125 mililitrai | pienas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus (įdarui) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
3.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės iš batono
-
Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Ruginių miltų bandelės
-
Pyragas su razinomis
-
Bandelės su cinamonu
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Pynutės
-
Bandelės su aguonomis ir šokoladu
-
Migdolinės bandelės
-
Avižinės bandelės
-
Bandelės prie arbatos
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Švediškos bandelės
-
Bandelės su grybų įdaru
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Bandelės su cinamonu
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
Cinamoninės sraigutės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, SPELTA,
300 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Mielės, sausos,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
125 mililitrai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus, įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišyti su šaukštu cukraus ir užpilti šiltu pienu (2 v.š.). Palaukti kol suputos.
Miltus persijoti, berti druską, mielių mišinį, aliejų, pieną ir minkyti. Įmušti kiaušinį.
Jei tešla lipni, įdėti dar truputį miltų. Ji turi būti elastinga.
Tuomet uždengti tešlą, ir palikti pakilti (apie 1 valandą).Pakilusią tešlą iškočioti, apiberti cinamonu ir cukrumi, susukti vyniotinį ir supjaustyti gabalėliais.
Pakildinti dar 10 minučių, kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
