
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
4 vienetai | pomidorai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkutė su cinamonu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Šokoladinės vynuogės
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kibinai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Grybukai po sniegu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Daržovių puokštė
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Velykiniai viščiukai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti kiaušiniai
Cukinijos užkandis

- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją nulupame, supjaustome griežinėliais, išimame sėklas ir trumpai paverdame pasūdytame vandenyje.
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.