| 1 vienetas | cukinija |
| 1 vienetas | žiediniai kopūstai |
| 100 gramų | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | pienas |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | krapai |
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Vaisių vėrinukai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Kiaušinis avokade
-
Mažos sūrio picos
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Duona su įdaru
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Baklažanų suktinukai
-
Spurgos iš varškės
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Naminiai traskuciai
-
Pievagrybių garnyras
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Saldus užkandis
Cukinijos užkandis
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją nulupame, supjaustome griežinėliais, išimame sėklas ir trumpai paverdame pasūdytame vandenyje.
Apvirtus cukinijos griežinėlius sudedame ant riebalais pateptos skardos.
Žiedinį kopūstą nuplauname, susmulkiname į nedidelius gabalėlius ir paverdame pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje su sviestu pakepame miltus. Nuolat maišydami į juos supilame pieną ir sudedame žiedinius kopūstus. Pabarstome druska bei pipirais.
Atvėsusią žiedinių kopūstų masę dedame ant cukinijos griežinėlių. Ant viršaus uždedame po pomidoro griežinėlį ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 10 min. (kol išsilydo fermentinis sūris).
Prieš patiekdami pabarstome susmulkintais krapais.
Šis cukinijų užkandis gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas.
