Bulvės daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | bulvių |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios (padažas) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves nuskusti, perpjauti pusiau. Į dubenėlį sudėti garstyčias ir medų, gerai išmaišyti. Sudėti bulves ir gerai išvolioti. Palaikyti 10 min. dubenėlyje ir dėti kepti į įkaitintą orkaitę. Kepti 30 min. 100 laipsnių karštumo temperaturoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Liežuvio užkandėlė
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Žvynabudės muštiniai
-
Zombių akytės
-
Užkanda "Lelijos"
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Kibinai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Ežiukai
-
Galva
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Avokadas su varške
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Faršo vyniotinis
-
Pomidorų užkandėlė
-
Vištienos drebučiai
-
Bandelės iš batono
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
Bulvės daniškai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
6 vienetai -
Garstyčios, padažas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Medus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, perpjauti pusiau. Į dubenėlį sudėti garstyčias ir medų, gerai išmaišyti. Sudėti bulves ir gerai išvolioti. Palaikyti 10 min. dubenėlyje ir dėti kepti į įkaitintą orkaitę. Kepti 30 min. 100 laipsnių karštumo temperaturoje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
neringa
2011-11-13 12:43
parduotuveje yra pirkti toks kaip maiselis traskantis jis berods yta 3 metru ilgio. kokio ilgio nori tokio atsikerpi gabalo . toks maiselis yra magi idejoje kur vistiena kepti galima :)
-
daura
2011-11-13 01:19
o kas tai yra kepimo rankove?
-
neringa
2011-02-25 16:42
labai skanu ir patariu viska deti i kepimo rankove :-)
-
Valdas
2008-10-11 09:10
perpjautos pusiau net nedideles bulves po 30 minuciu, 100 laipsniu temperaturoje zalios, realiai iskepa per 45 minutes 200 laipsniu temperaturoje. 100 laipsniu temperaturoje gal per 2 val ir iskeptu. siaip skonis liux!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
