1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 kilogramo | jūros gėrybės (mišinys) |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | alyvuogių (žaliosios) |
150 gramų | majonezas |
šiek tiek | pankolis (maltas) |
250 mililitrų | vanduo (šiltas) |
400 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
Jūros gėrybes (turėjau šaldytų mišinį) paverdame pasūdytame vandenyje su krapais 3 minutes. Po to išgriebiame ir sudedame ant picos pado.
Sudedame alyvuoges be kauliukų, apibarstome prieskoniais, aptepame majonezu ir apibarstome sūriu.
Kepame 25-30 minučių 200° C karštumo orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilijų suktinukai
- Lavašo sumuštiniai
- Plikyti pyragaičiai su lašiša
- Vėrinukai su kumpiu
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Lenkiškai virti vėžiai
- Mini picos su majonezu
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Silkė su daržovėmis
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Traškūs svogūnų žiedai
- Kepenų paštetas
- Keptų paprikų užkandis
- Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Šokoladiniai vaisiai
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
Pica su jūros gėrybėmis
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Jūros gėrybės, mišinys,
0.5 kilogramo -
Sūris, fermentinis,
120 gramų -
Alyvuogės, žaliosios,
100 gramų -
Majonezas,
150 gramų - Pankolis, maltas
-
Vanduo, šiltas,
250 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šiltame vandenyje išmaišome mieles, cukrų ir druską. Įmaišome aliejų ir miltus. Išminkome tešlą. Tešlą uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 30 minučių. Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame iki 30 cm apvalaus skersmens lakšto. :)
Jūros gėrybes (turėjau šaldytų mišinį) paverdame pasūdytame vandenyje su krapais 3 minutes. Po to išgriebiame ir sudedame ant picos pado.
Sudedame alyvuoges be kauliukų, apibarstome prieskoniais, aptepame majonezu ir apibarstome sūriu.
Kepame 25-30 minučių 200° C karštumo orkaitėje.