Šiltame vandenyje išmaišome mieles, cukrų ir druską. Įmaišome aliejų ir miltus. Išminkome tešlą. Tešlą uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 30 minučių. Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame iki 30 cm apvalaus skersmens lakšto. :)
Jūros gėrybes (turėjau šaldytų mišinį) paverdame pasūdytame vandenyje su krapais 3 minutes. Po to išgriebiame ir sudedame ant picos pado.
Sudedame alyvuoges be kauliukų, apibarstome prieskoniais, aptepame majonezu ir apibarstome sūriu.
Kepame 25-30 minučių 200° C karštumo orkaitėje.

Pica su jūros gėrybėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 kilogramo | jūros gėrybės (mišinys) |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
100 gramų | alyvuogių (žaliosios) |
150 gramų | majonezas |
šiek tiek | pankolis (maltas) |
250 mililitrų | vanduo (šiltas) |
400 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Vasaros ežiukas
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Marinuota skumbrė
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Krevetės patale
-
Baklažanų suktinukai
-
Kūčiukai
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Karališki pusryčiai
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Olgos šventinė silkutė
-
Užtepėlė su tunu
Pica su jūros gėrybėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Jūros gėrybės, mišinys,
0.5 kilogramo -
Sūris, fermentinis,
120 gramų -
Alyvuogės, žaliosios,
100 gramų -
Majonezas,
150 gramų - Pankolis, maltas
-
Vanduo, šiltas,
250 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiltame vandenyje išmaišome mieles, cukrų ir druską. Įmaišome aliejų ir miltus. Išminkome tešlą. Tešlą uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 30 minučių. Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame iki 30 cm apvalaus skersmens lakšto. :)
Jūros gėrybes (turėjau šaldytų mišinį) paverdame pasūdytame vandenyje su krapais 3 minutes. Po to išgriebiame ir sudedame ant picos pado.
Sudedame alyvuoges be kauliukų, apibarstome prieskoniais, aptepame majonezu ir apibarstome sūriu.
Kepame 25-30 minučių 200° C karštumo orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...