125 gramai | sviestas |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
30 vienetų | pievagrybiai |
3 vienetai | svogūnai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikų laiveliai
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Nesaldūs keksiukai
- Įdaryti pievagrybiai
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Tartaletės su lašiša ir ikrais
- Įdaryti pomidorai
- Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
- Salotos „Antikvaras“
- Kiaušinių krepšeliai
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Krepšeliai su grybais
- Užkanda "Lelijos"
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Vaisių buketas
- Įdaryti agurkai
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
Pievagrybių salotos krepšeliuose
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
125 gramai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Pievagrybiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą išsukite su druska ir kiaušiniu. Supilkite persijotus miltus, užminkykite kietą tešlą ir laikykite ją 1 val. šaldytuve. Išėmę tešlą, plonai ją iškočiokite, išspauskite skrituliukus ir dėkite į miltais pabarstytas formeles. tešlą gerai pirštais prispauskite. Ant viršaus galite užpilti žirnių arba pupelių, kad tešla kepant nepakiltų. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!