Minkštą sviestą išsukite su druska ir kiaušiniu. Supilkite persijotus miltus, užminkykite kietą tešlą ir laikykite ją 1 val. šaldytuve. Išėmę tešlą, plonai ją iškočiokite, išspauskite skrituliukus ir dėkite į miltais pabarstytas formeles. tešlą gerai pirštais prispauskite. Ant viršaus galite užpilti žirnių arba pupelių, kad tešla kepant nepakiltų. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!
Pievagrybių salotos krepšeliuose
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 125 gramai | sviestas |
| 250 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| 30 vienetų | pievagrybiai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Įdaryti pomidorai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Įdaryti burokėliai
-
Įdaryti agurkai
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Vaisių buketas
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Šventiniai krepšeliai
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Įdarytos bulvės
Pievagrybių salotos krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
125 gramai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Pievagrybiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą išsukite su druska ir kiaušiniu. Supilkite persijotus miltus, užminkykite kietą tešlą ir laikykite ją 1 val. šaldytuve. Išėmę tešlą, plonai ją iškočiokite, išspauskite skrituliukus ir dėkite į miltais pabarstytas formeles. tešlą gerai pirštais prispauskite. Ant viršaus galite užpilti žirnių arba pupelių, kad tešla kepant nepakiltų. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
