Šaltiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 4 vienetai | vištų sparneliai |
| 2 vienetai | vištų šlaunelės (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
| 1 vienetas | kiaulienos karka (apie 700 gr) |
| 200 gramų | jautienos kumpis (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
| 1 galva | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 saujelė | krapai (džiovinti stiebai) |
| 5 vienetai | lauro lapų |
| 5 vienetai | pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visą mėsą sudedu ir, užpylus vandeniu, užverdu.
2.
Nukaičiu, perplaunu ir dedu į puodą kartu su visais prieskoniais ir daržovėmis, druskos pagal skonį, pilu vandens ir verdu ant mažos ugnies apie 2 valandas.
3.
Nukaitusi nukošiu skystį per marlę, mėsytę susmulkinu, dedu į indelius, pilu sultinuką ir padedu šaltai iki sustings. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Kiškienos paštetas
-
Silkė su svogūniukais
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Dešriukai
-
Mini sumuštinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Olgos šventinė silkutė
-
Lašišos sumuštinukai
-
Silkių bokšteliai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
Šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
4 vienetai -
Vištų šlaunelės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
2 vienetai -
Kiaulienos karka, apie 700 gr,
1 vienetas -
Jautienos kumpis, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai, džiovinti stiebai,
1 saujelė -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Pipirai,
5 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visą mėsą sudedu ir, užpylus vandeniu, užverdu.
Nukaičiu, perplaunu ir dedu į puodą kartu su visais prieskoniais ir daržovėmis, druskos pagal skonį, pilu vandens ir verdu ant mažos ugnies apie 2 valandas.
Nukaitusi nukošiu skystį per marlę, mėsytę susmulkinu, dedu į indelius, pilu sultinuką ir padedu šaltai iki sustings. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
