
Šaltiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištų sparneliai |
2 vienetai | vištų šlaunelės (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
1 vienetas | kiaulienos karka (apie 700 gr) |
200 gramų | jautienos kumpis (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
1 galva | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 saujelė | krapai (džiovinti stiebai) |
5 vienetai | lauro lapų |
5 vienetai | pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visą mėsą sudedu ir, užpylus vandeniu, užverdu.
2.
Nukaičiu, perplaunu ir dedu į puodą kartu su visais prieskoniais ir daržovėmis, druskos pagal skonį, pilu vandens ir verdu ant mažos ugnies apie 2 valandas.
3.
Nukaitusi nukošiu skystį per marlę, mėsytę susmulkinu, dedu į indelius, pilu sultinuką ir padedu šaltai iki sustings. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Rūkytas lynas
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Silkė su salotomis
-
Įdarytas pomidoras
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Silkė su daržovėmis
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
Šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
4 vienetai -
Vištų šlaunelės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
2 vienetai -
Kiaulienos karka, apie 700 gr,
1 vienetas -
Jautienos kumpis, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai, džiovinti stiebai,
1 saujelė -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Pipirai,
5 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visą mėsą sudedu ir, užpylus vandeniu, užverdu.
Nukaičiu, perplaunu ir dedu į puodą kartu su visais prieskoniais ir daržovėmis, druskos pagal skonį, pilu vandens ir verdu ant mažos ugnies apie 2 valandas.
Nukaitusi nukošiu skystį per marlę, mėsytę susmulkinu, dedu į indelius, pilu sultinuką ir padedu šaltai iki sustings. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...