Šaltiena
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 4 vienetai | vištų sparneliai |
| 2 vienetai | vištų šlaunelės (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
| 1 vienetas | kiaulienos karka (apie 700 gr) |
| 200 gramų | jautienos kumpis (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
| 1 galva | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 saujelė | krapai (džiovinti stiebai) |
| 5 vienetai | lauro lapų |
| 5 vienetai | pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Visą mėsą sudedu ir, užpylus vandeniu, užverdu.
2.
Nukaičiu, perplaunu ir dedu į puodą kartu su visais prieskoniais ir daržovėmis, druskos pagal skonį, pilu vandens ir verdu ant mažos ugnies apie 2 valandas.
3.
Nukaitusi nukošiu skystį per marlę, mėsytę susmulkinu, dedu į indelius, pilu sultinuką ir padedu šaltai iki sustings. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos tortas
-
Avokadas su varške
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Vėrinukai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Silkės užkandėlė
-
Boružėlės
-
Silkė su saulėgražomis
-
Silkė su persikais
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Silkė su svogūniukais
-
Daržovės drebučiuose
-
Kepenelių vyniotinis
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Helovyno voriukai
Šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištų sparneliai,
4 vienetai -
Vištų šlaunelės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
2 vienetai -
Kiaulienos karka, apie 700 gr,
1 vienetas -
Jautienos kumpis, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 galva -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai, džiovinti stiebai,
1 saujelė -
Lauro lapai,
5 vienetai -
Pipirai,
5 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visą mėsą sudedu ir, užpylus vandeniu, užverdu.
Nukaičiu, perplaunu ir dedu į puodą kartu su visais prieskoniais ir daržovėmis, druskos pagal skonį, pilu vandens ir verdu ant mažos ugnies apie 2 valandas.
Nukaitusi nukošiu skystį per marlę, mėsytę susmulkinu, dedu į indelius, pilu sultinuką ir padedu šaltai iki sustings. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
