Bulves sutarkuoti smulkia tarka, įdėti majonezą ir įplakti kiaušinį. Viską gerai išmaišome. Po to supilame į skardą, išteptą aliejumi. Įdedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepame. Tuo tarpu keptuvėje paruošiame garnyrą: smulkiai supjaustome svogūną, dešrą. Juos apkepiname aliejuje, tuomet sudedam pjaustytą agurką ir suberiam krapus bei petražoles ir pomidorų padažą. Viską gerai išmaišome ir sudedam ant orkaitėje kepančių tarkių, padengdami visą paviršių lygiu sluoksniu. Kepame dar 15-20 min. Kai tarkiai jau bus iškepę, ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį. Palaukiam kol jis išsilydys. Pica paruošta.
Vegetarai vietoj dešros gali naudoti grybus. Labai skanu ir sotu. Skanaus.
Bulvinė pica
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | bulvių (5-6) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
300 gramų | dešra (daktariška) |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pomidorų padažas (2-3) |
šiek tiek | agurkų (rauginti, 2-3) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai su grybais
- Itališkai pagamintos bulvės
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Grilyje keptos bulvės
- Rudens blynai
- Keptos armonikos
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Pikantiškos bulvės
- Skanu ir greita
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Įdarytos bulvės
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Bulvių armonikos
- Dešros tarta
- Bulvinės bandelės
- Vyžos iš bulvių
- Bulvių vėdarai
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Švediški bulviniai blynai
Bulvinė pica
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Bulvės, 5-6
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Dešra, daktariška,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Krapai
- Petražolės
- Pomidorų padažas, 2-3
- Agurkai, rauginti, 2-3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuoti smulkia tarka, įdėti majonezą ir įplakti kiaušinį. Viską gerai išmaišome. Po to supilame į skardą, išteptą aliejumi. Įdedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepame. Tuo tarpu keptuvėje paruošiame garnyrą: smulkiai supjaustome svogūną, dešrą. Juos apkepiname aliejuje, tuomet sudedam pjaustytą agurką ir suberiam krapus bei petražoles ir pomidorų padažą. Viską gerai išmaišome ir sudedam ant orkaitėje kepančių tarkių, padengdami visą paviršių lygiu sluoksniu. Kepame dar 15-20 min. Kai tarkiai jau bus iškepę, ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį. Palaukiam kol jis išsilydys. Pica paruošta.
Vegetarai vietoj dešros gali naudoti grybus. Labai skanu ir sotu. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Marija
2015-12-08 23:46
☺☺☺
-
(anonimas)
2010-12-21 07:30
:super: :-D :-)
-
ilgas27
2010-06-22 10:56
:super:
-
liu
2010-03-16 10:28
:taip:
-
danute
2010-03-15 22:26
:bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...