Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.

Baltarusiški barščiai su grybais
INGREDIENTAI:
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | bulvių |
0.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 vieneto | morkos |
3 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | burokėliai |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvienė
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Krevečių sriuba
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Salierų sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Mėlynių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Špinatų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Žemaitiški šaltibarščiai
Baltarusiški barščiai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Petražolės,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 valgomojo šaukšto -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1/3 vieneto -
Rauginti kopūstai,
3 valgomieji šaukštai -
Burokėliai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
10 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...