Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
                             
    Baltarusiški barščiai su grybais
INGREDIENTAI:
        | 1 vienetas | petražolės | 
| 1 vienetas | bulvių | 
| 0.5 valgomojo šaukšto | grietinė | 
| 1 valgomasis šaukštas | margarinas | 
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 0.3 vieneto | morkos | 
| 3 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai | 
| 1 vienetas | burokėliai | 
| 10 gramų | grybai (džiovinti) | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| šiek tiek | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Aguonpienis Aguonpienis
- 
                
                                         Žiedinių kopūstų tyrė Žiedinių kopūstų tyrė
- 
                
                                         Sriubytė su ryžiais ir vištiena Sriubytė su ryžiais ir vištiena
- 
                
                                         Braškynė Braškynė
- 
                
                                         Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
- 
                
                                         Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- 
                
                                         Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- 
                
                                         Gardi dešros sriuba Gardi dešros sriuba
- 
                
                                         Burokėlių ir apelsinų sriuba  su šaldyto jogurto kubeliais Burokėlių ir apelsinų sriuba  su šaldyto jogurto kubeliais
- 
                
                                         Pieniška grikių sriuba Pieniška grikių sriuba
- 
                
                                         Aštri bolonezo sriuba su sūriu Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- 
                
                                         Moliūgų sriuba Moliūgų sriuba
- 
                
                                         Angliška sriuba iš veršio galvos Angliška sriuba iš veršio galvos
- 
                
                                         Žalumynų šaltibarščiai Žalumynų šaltibarščiai
- 
                
                                         Morkų sriuba Morkų sriuba
- 
                
                                         Daržovių sriuba su šonine Daržovių sriuba su šonine
- 
                
                                         Grybų sriuba Grybų sriuba
- 
                
                                         Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“ Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- 
                
                                         Arbūzinė sriuba Arbūzinė sriuba
- 
                
                                         Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
Baltarusiški barščiai su grybais
                Komentarai:
                4
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Petražolės, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Bulvės, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Grietinė, 0.5 valgomojo šaukšto 
- 
                                                            
                                                            Margarinas, 1 valgomasis šaukštas 
- 
                                                            
                                                            Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Morkos, 1/3 vieneto 
- 
                                                            
                                                            Rauginti kopūstai, 3 valgomieji šaukštai 
- 
                                                            
                                                            Burokėliai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Grybai, džiovinti, 10 gramų 
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Greiti vištienos kąsneliai
                                        Greiti vištienos kąsneliai
                                     Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                        Skaniausias šokoladinis zefyrų kremas
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas