Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.

Baltarusiški barščiai su grybais
INGREDIENTAI:
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | bulvių |
0.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 vieneto | morkos |
3 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | burokėliai |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skani braškių sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Trinta rūgštynių sriuba
-
Indiška sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Soti sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Šamų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Daržovių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
Baltarusiški barščiai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Petražolės,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 valgomojo šaukšto -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1/3 vieneto -
Rauginti kopūstai,
3 valgomieji šaukštai -
Burokėliai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
10 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...